‘Vrouwen met tattoos zijn sletten’

Foto: Flickr.com/ San Diego Shooter

Foto: Flickr.com/ San Diego Shooter

Ze zullen er misschien niet openlijk voor uitkomen, maar mannen vinden vrouwen met tattoos sletten. Wetenschappers van de Franse Université de Bretagne-Sud ontdekten dat mannen versierde vrouwen inschatten als makkelijke stoeipoezen.

De wetenschappers patrouilleerden in de zomers van 2008 en 2009 over de stranden van Bretagne met de 11 ‘lekkerste’ vrouwen van de universiteit. De ene keer droegen de dames een tijdelijk plakplaatje op hun onderrug – tattoos op die plek worden trampstamps genoemd –  de andere keer waren ze helemaal schoon.

Trampstamps
De mannen op het strand werden goed in de gaten gehouden en ook nog eens ondervraagd. Uit beide onderzoeken kwam duidelijk naar voren dat mannen vrouwen met de lichaamsversiering aantrekkelijker en makkelijker te benaderen vonden. Jeej voor de tattoos!

Opmerkelijk genoeg verbonden de mannen ook nog een andere conclusie aan de plakplaatjes. Ze dachten dat vrouwen met een tattoo eerder met hen op een date zouden gaan en waren ervan overtuigd dat ze dan ook sex zouden hebben. Bij vrouwen zonder lichaamsversiering schatten de mannen hun kansen veel minder goed in.

Bron: Daily Mail

 

Lees ook:Dure auto maakt man aantrekkelijker
Lees ook:Ook voor mannen: rood shirt = scoren
Lees ook:Mannen begrijpen vrouwen echt niet
Lees ook:Machomannen ruiken woestaantrekkelijk
Lees ook:Wat heb jij lekkere lange armen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.