Hou je look natuurlijk op de eerste date

naturel

Mannen houden van pure vrouwen, en onder puur verstaan ze niet allerlei lagen make-up. Ga dus voor een natuurlijke look op jullie eerste date.

Natuurlijk hebben we bijna allemaal in elk geval elke dag mascara op of smeren we iets om de oneffenheden in ons gezicht te verbergen. Het liefst smeren we juist nog wat extra’s op op onze eerste date, we moeten natuurlijk een goede indruk achterlaten. Nu is een beetje extra make-up niet erg, maar overdrijf het niet. Als het erg gezellig is en je blijft slapen kan hij zich wel eens een ongeluk schrikken de volgende ochtend omdat je er heel anders uitziet met alle make-up vegen op je gezicht en niets meer echt op zijn plek.

Natuurlijk mag je je ogen best wat meer laten spreken, daar vallen mannen zelfs op: Mannen vallen op ogen, maar overdrijf het niet. Extra mascara, een oogpotloodje en een likje verf zijn absoluut prima. Kijk echter vooral uit met foundation en andere smeerseltjes. Wanneer je daar teveel van op doet wordt het al gauw een onnatuurlijk gezicht, en dat willen we nou juist niet. Of nou ja, de man niet. En daar willen we indruk op maken.

Voor een eerste date zijn we meestal iets onzekerder dan normaal, de leuke man waarmee je een date hebt gaat een mening over jou vormen en je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. We zijn gauw geneigd meer make-up op te doen dan nodig omdat we ons dan zekerder denken te voelen. Natuurlijk moet je je prachtig voelen op je date, want dan kom je lekker zelfverzekerd over, maar je bent mooi zoals je bent. Wat je extra doet is mooi, maar wanneer je teveel make-up gebruikt doet het juist afbreuk aan je schoonheid.

Onthou als je voor de spiegel staat wanneer je je extra mooi wil maken, dat hij je leuk moet vinden zoals je bent. Een beetje versiering is niet erg maar nogmaals: overdrijf het niet.

Lees ook:Je kleding op de eerste date
Lees ook:Wat trek je aan op een eerste date?
Lees ook:Let op je onlinefoto’s
Lees ook:Make-up your mind
Lees ook:Tips voor een zelfverzekerde indruk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.