Ook voor mannen: rood shirt = scoren

Welke man vind jij aantrekkelijker?

Welke man vind jij aantrekkelijker?

Zin in een avond succesvol flirten in de kroeg of vastberaden de aandacht van je date te trekken: draag iets roods. Een jurkje of slechts een rode stropdas. Iets roods maakt iedereen aantrekkelijker. Echt.

Rood is volgens wetenschappers van de Rochester University in Amerika een dierlijke kleur die staat voor macht, kracht en seksualiteit. Vrouwen met rode lippenstift of in rode jurkjes/shirts worden over het algemeen aantrekkelijk gevonden, maar het werkt ook voor mannen. Nouja, niet de lippenstift, maar wel de kleur.

Wetenschappers gingen de straat op met twee foto’s van dezelfde man. Op de ene foto droeg hij een rode polo, op de andere foto een blauwe. Vrouwen overal ter wereld vonden de man in de rode polo aantrekkelijker. Alleen een rood lijstje om de foto maakte de man al aantrekkelijker, zoveel impact heeft die kleur dus.

Als je de aandacht wil trekken, trek je dus iets roods aan. Voel je je niet fijn in een rode blouse? Kies dan gewoon voor een lichtblauw exemplaar maar zorg wel dat je gezonde rode wangen hebt dus sla jezelf in het gezicht of maak een stevige wandeling voor een sexy blos.

 

Lees ook:Mannen extreem aangetrokken tot rode lippen
Lees ook:‘Vrouwen in rood hebben zin in sex’
Lees ook:7 dingen die mannen mooi vinden aan vrouwen
Lees ook:Mannen vallen helemaal niet op ‘lekkere wijven’
Lees ook:Koop fruit en groente in plaats van lippenstift

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.