Openingszinnen

alcohol-492871_640

Je hebt ontzettend veel flauwe openingszinnen. Hoe open je wel op een goede manier?

Het is altijd weer lastig. Je ziet een leuke man in het café maar weet niet hoe je er op af moet stappen. De standaard zinnen zijn vast wel bekend, zoals: deed het zeer toen je uit de hemel viel? Tussen de standaard openingszinnen zit er één die naar mijn idee best gebruikt kan worden:

Wat wil je voor ontbijt morgenochtend?

Het is natuurlijk een beetje brutaal, voordeel is wel dat veel mannen daarvan houden. Zo laat je gelijk zien dat je niet op je mondje gevallen bent en het feit dat je hem aantrekkelijk vindt is meteen duidelijk.

Naast voorbedachte openingszinnen is er ook helemaal niets mis met zeggen wat er in je op komt. ‘Wat zie jij er leuk uit zeg’, ‘wat zit je haar leuk’, ‘wat een mooie broek heb je aan’ en zo kan ik nog wel even doorgaan. Onthou dat mannen complimentjes net zo leuk vinden als vrouwen, ook al zou je dat in eerste instantie misschien niet denken. Als je teveel slijmt is hij niet geïnteresseerd maar als je een beetje flirt en het er niet te dik oplegt, vindt hij je juist ontzettend interessant.

Moeilijk?
Misschien. Gewoon veel oefenen, bij minder interessante mannen zodat je in één keer je slag kan slaan bij die absolute hunk.

Lees ook:Goede en slechte complimenten voor een vrouw
Lees ook:Waarom openingszinnen onzin zijn
Lees ook:Mannen in korte broek
Lees ook:Top 10 goede en slechte openingszinnen
Lees ook:De leukste openingszinnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.