Categorie: "Celebrity"

Deze vrouwen denken dat ze prins Harry daten

Foto: hvbl.be

Een datingshow met Prins Harry? Deze dames trappen er massaal in. Ze denken dat ze met de prins daten in een Amerikaans televisie-programma.

In werkelijkheid is het natuurlijk een Harry look-a-like. De vrouwelijke kandidaten zien het verschil echter niet. Zij hopen echt dat ze Harry op deze manier aan de haak kunnen slaan. En heel eerlijk, hij lijkt net echt!

Huur Brad Pitt als date

Foto: vandomobsessed.com

Vrouwen  die ervan dromen om een avondje met Brad Pitt op stap te gaan, kunnen hun droom nu uit laten komen. De acteur gaat zichzelf namelijk veilen voor een avondje.

Er hangt wel een flink prijskaartje aan een avondje daten met de acteur. Alleen mensen die 18.500 euro doneren aan het goede doel Make it Right maken kans op een date. Onder de gulle gevers wordt een winnaar gekozen die op 17 mei aan Brad’s zijde over de rode loper mag op een gala. Ook een vlucht naar de Amerikaanse stad en drie overnachtingen – helaas zonder Brad – maken deel uit van de prijs.

Deze sterren daten vroeger met elkaar

Foto: gobntney.com

Altijd leuk om te zien wie er in Hollywood met elkaar hebben gedate. De Tumblr Old Love vertelt je dagelijks wie er vroeger met elkaar daten. Verwacht hilarische en verrassende foto’s.

Een voorproefje:

Gwyneth Paltrow en Ben Affleck

Mick Jagger & Bianca Jagger

Mick en Bianca Jagger

fuckyeahawesome90s:</p><br /><br />
<p>Vanessa Paradis and Lenny Kravitz<br /><br /><br />

Vanessa Paradis en Lenny Kravitz

Breaking Bad-acteur helpt jongen aan date

Stefan Montana, een Amerikaanse scholier, vroeg ‘Breaking Bad’-acteur Bryan Cranston om een gunst. Zelf was hij te verlegen om een date te regelen, dus deed de acteur het voor hem.

Na een voorstelling van de Broadwayshow ‘All The Way’ kwam Cranston zijn fans groeten, onder wie Montana. Op vraag van de jongen kroop hij nog even in de huid van zijn personage Walter White om Maddie in zijn plaats uit te vragen naar het schoolbal.

Met succes, even later tweette Montana dat Maddie ja gezegd had.

Emma Watson date geen bekende mannen

Foto: nikadon.com

Emma Watson date geen mannen die beroemd zijn, vertelt ze Hello! Magazine. Daarnaast bevestigde ze haar relatie met de Oxfordse student Matt Janney.

”Ik date niet met mensen die beroemd zijn”, vertelde ze. Toch ondervindt ze ook nadelen van het hebben van een relatie met niet-beroemde mannen. ”Ik vind het niet eerlijk dat alle intieme details van hun persoonlijke leven als gevolg van mij ineens publiek zijn. Ik zou willen dat ik ze daartegen kon beschermen.” Emma studeert momenteel aan Oxford University, waar ze rugbyspeler Matt heeft ontmoet.

Daten met sterren via Tinder

Foto: bright.nl

Foto: bright.nl

Voor celebrity’s die ook weleens willen Tinderen, is dit niet makkelijk. Wie gelooft nou dat jij het écht bent? Daarom krijgen ze blauwe verified-vinkjes. Kun je binnenkort een echte ster aan de haak slaan.

Inloggen op Tinder kan alleen met een Facebook-account. Omdat veel beroemdheden een andere naam gebruiken op Facebook, liepen ze dus vaak een match mis. Daarnaast geloofden andere gebruikers vaak niet dat ze te maken hadden met een bekend persoon.

Oprichter Rad zegt dat hij het afgelopen jaar vaak is benaderd door sterren die gefrustreerd waren omdat ze mensen moesten overtuigen dat ze ‘echt’ waren.

Actrice Lindsay Lohan en acteur Ashton Kutcher bevinden zich onder de gebruikers. Ook BN’er Georgina Verbaan is op Tinder te vinden. De actrice liet dinsdag nog aan RTL Boulevard weten dat je haar ook op Tinder kunt vinden. De app heeft haar al één date opgeleverd. Naast haar naam zou binnenkort dus ook een blauw vinkje moeten verschijnen.