Waarom mannen soms ineens niets laten horen

Het gebeurt soms, je was net lekker met een man aan het kletsen en ineens zegt hij niets tot weinig. Wat is er aan de hand?

Zelf heb ik het een paar keer meegemaakt, het gesprek liep naar mijn idee net lekker maar het leek alsof hij daar anders over dacht. Ineens werd het contact minder, of verwaterde zelfs helemaal. Ik ben er achter dat dit meerdere redenen kan hebben, als je iets mist vul me dan gerust aan:

Vergeten

Mannen kunnen echte schatten zijn maar als ze met iets bezig zijn kan het er zo bij inschieten even te reageren. Ze zijn zich van geen kwaad bewust als ze wat later reageren dan jij hoopte.

Testen

Soms is het ook gewoon een soort test, gaat zij contact zoeken met mij als ik het even niet doe? Vrouwen doen dat af en toe bij mannen maar andersom komt het ook zeker voor.

Pesten

Het komt zelfs voor dat het een beetje pestgedrag is om je uit de tent te lokken.

Afgelopen

Het kan natuurlijk ook gewoon zo zijn dat de man het inderdaad wat minder interessant vindt dan jij en dat is dan erg stom maar er zijn mannen die dat laten weten door niets meer te laten horen. Misschien heb jij als vrouw ook wel eens een gesprek dood laten bloeden, dan zul je het begrijpen. Scheelt een boel gedoe maar het is niet leuk als je zelf aan de andere kant van het gesprek zit.

Lees ook:6 redenen waarom hij ineens niets meer laat horen
Lees ook:Vrouwen reageren anders op alcohol dan mannen
Lees ook:Wie stuurt er als eerste een bericht?
Lees ook:Mannen over onze flirttrucjes
Lees ook:Verras je crush met sinterklaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.