Looks die mannen niet waarderen

makeup-487063_640

Natuurlijk willen we er mooi uitzien op onze dates, maar over wat mooi is zijn de meningen tussen mannen en vrouwen wel eens verdeelt.

Cynthia van Miss Lipgloss heeft onderzoek gedaan en komt met een lijstje van make-up en haarstijlen die mannen over het algemeen niet zo leuk vinden. Er zijn altijd uitzonderingen en je moet ten alle tijden jezelf blijven. Maar ik zou zeggen: speel vooral je eerste date op safe en vermijd deze looks.

Kort stekeltjeshaar

De meeste mannen vinden lang haar nou eenmaal mooier bij vrouwen, het maakt ze gelijk ook ontzettend vrouwelijk. Ik heb zelf kort haar dus weet dat je er ook dan ontzettend vrouwelijk uit kunt zien, maar kort haar is niet het grootste probleem. Wanneer het, naar hun idee, een mannenkapsel wordt vinden ze het niets.

Donkerrode lippen

Donkerrood vinden ze gewoon niet zo aantrekkelijk, felrood daarentegen wel.

Hoofddeksels

Petjes, mutsen en hoedjes zien mannen als mannenitems. Voor de sier zijn ze helemaal not done, dat vinden ze zo zinloos. Wanneer het koud is in de winter is die muts prima maar verder hoeft het wat hun betreft niet bij ons.

Een knot bovenop het hoofd

Het is zo fijn om simpel je haar bovenop je hoofd vast te knopen. Zelf vind ik het eigenlijk ook heel vlot staan bij een vrouw, helaas denken mannen daar anders over. Misschien zien ze graag dat je je best doet er mooi uitziet en dus ook wat leuks met je haar doet.

Oranje zelfbruiner

Zelfbruiner zelf is niet erg, tot het begint te vlekken of oranje is. Een natuurlijke teint is prima voor een man, maar wanneer het op gaat vallen op een negatieve manier kijken ze liever de andere kant op.

Donkere nagellak

Tja, wat valt er over te zeggen. Ze houden er gewoon niet van. Misschien omdat het heel erg de aandacht trekt en onnatuurlijk is.

Teveel foundation

Hier komt eigenlijk hetzelfde verhaal kijken als bij de zelfbruiner. Het is prima wanneer het niet opvalt en natuurlijk is, als dit niet het geval is kunnen ze dat niet zo waarderen.

Lees ook:Dit vinden mannen fantastisch aan vrouwen
Lees ook:Playing ‘hard to get’
Lees ook:10 dingen die mannen niet waarderen
Lees ook:‘Mannen willen aangesproken worden’
Lees ook:5 dingen die mannen haten in bed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.