Marokkaanse mannen beste minnaars

bedroom-552565_640

Het wordt veel beweerd dat Marokkaanse mannen het best zijn in bed. Hoe zit dat?

Een medewerkster van Studentenforum deed onderzoek en komt uit op de volgende punten.

Grootte

Uit statistieken blijkt dat Marokkaanse mannen groter geschapen zijn dan mannen uit welk land dan ook.

Lichaam

Zijn licht getinte huid en gespierde armen spreekt elke vrouw aan.

Betrokken

Naast goed in bed, zou hij ook geïnteresseerd zijn in jou en op zoek willen naar het psychische deel achter de seks.

Ritme

Marokkaanse mannen hebben nou eenmaal goed gevoel voor ritme en ook dat is nodig in bed.

Dit lijstje geeft toch wel een goed beeld van deze mannen maar natuurlijk is het een kwestie van smaak. Als je iemand leuk vindt, ben je ook bereid om samen te leren van elkaar in bed en voelt het sowieso fijn.

Lees ook:seks op gezondheidsnet
Lees ook:8x wat vrouwen kunnen leren van mannen
Lees ook:Single-gadget: de knuffeljas
Lees ook:Mannen en vrouwen gaan verschillend om met overspel
Lees ook:Mannen over seks

219 reacties op “Marokkaanse mannen beste minnaars

 1. Shaniceee

  Tjaaa Marokkaanse mannen zijn vaak hele mooie licht getinte gespierde boys,ze zijn inderdaad heel groot geschapen,het zijn echte charmeurs,donkere vrouwen vallen eenmaal op die goudkleurige huidskleur van lekkere mocro boys.

    /   Beantwoorden  / 
 2. BlondeTijgerintjee

  Dames vielen meestal op Marokkanen omdat ze lief, sociaal, gespierd en meestal groot geschapen waren.

  Marokkaanse mannen zijn de beste lovers in bed en zijn het grootste geschapen en zijn in het algemeen atletischer gespierder dan andere volken is een feit

    /   Beantwoorden  / 
 3. LekkerDing!

  Moroccan men are the sexiest strongest men in the world.

  Elke vrouw heeft stiekem een seks fantasie over lekkere licht getinte gespierde knappe groot geschapen Marokkaanse mannen…dat is een feit,Als je een Marokkaan mee gemaakt heb in bed wil je nooit meer iets anders, je word echt lekker verslaafd aan die grote dikke mocro pikken.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Fabian

  Pfff ik ben lid van een Sportschool waar ik soms lekker train en ik kijk graag na lekkere dames die daar trainen .­

  Achteraf ging ik dus ook douche en er stond een Marokkaan zich te wassen.­ Zijn lul kwam bij zijn knie.­ en hij was al heel lang.­ Ik durfde niet eens meer mijn handdoek af te doen en te gaan douchen .­

  Ik geef wel eerlijk toe ik ben zelf een neger. ik kan je vertellen Marokkanen zijn echt het grootste geschapen en zijn vaak heel atletisch gespierd,de sport word de laatste tijd ook beheerst door Marokkanen,Ik gun mocros de beste.

    /   Beantwoorden  / 
 5. blackgirl

  heel veel mooie zwarte vrouwen verlaten steeds de zwart man voor de lekkere goddelijke knappe marokkaanse man, ik heb van verschillende donkere getinte vrouwen gehoord dat de marokkaanse man de beste lover is wat elke vrouw van kan dromen, ze zijn super goed in bed en zijn ook lekker groot geschapen

    /   Beantwoorden  / 
 6. GeileBlondeDamee

  Marokkaanse mannen zijn 2 hot 2 handle,ik val wel op die lekkere sportieve gespierde dominate marokkaanse mannen die zijn ook vaak heel lekker wild in bed en ze doen echt alles met je in bed,Ze hebben hoge uithoudingsvermogen dan andere volken.I Love Big Moroccan Cocks,Marokkaanse mannen staan boven elke volk.

    /   Beantwoorden  / 
  1. karim

   Wil je het proberen met mijn dikke grote geschapen lllllll

     /   Beantwoorden  / 
   1. M

    ik ben klaar om je te leren kennen, en ook je vrienden, belgie antwerpen 2140 borgerhout boven basic-fit .. 0032 483 400 821 of 0032 476 560 345

      /   Beantwoorden  / 
 7. SurinaamseBabe25

  Moroccan Cock BIGGER and BETTER Than The Others is een feit.

  Marokkaanse mannen zijn in het algemeen gespierder en groter geschapen dan elke volk, ze zijn vaak allemaal lekker gespierd en heel knap en super goed in bed, zet in hun gene.Marokkaanse man is heel sterk echte alpha mannen.

  Surinaamse meiden zijn allemaal verslaafd aan die grote dikke lekkere marokkaanse lullen, weet hoeveel donkere getinte vrouwen seks fantasie hebben over marokkaanse mannen,negerinnen willen hard aangepakt worden door die stoere dominante gespierde marokkaanse mannen.

    /   Beantwoorden  / 
 8. ILOVEMOROCCANMEN

  Moroccan men are the sexiest strongest men in the world and majority of Moroccan men has a big penis…

  Marokkaanse mannen zijn de alle lekkerste en het mooiste mannen die er bestaan op aarde, ze zijn allemaal lekker gespierd en lekkere huidskleur goudkleurig, en inderdaad het grootste geschapen, geen een volk kan tegen mocros op dat is een feit, Marokkaanse mannen zijn gods geschenk voor elke knappe vrouw.

    /   Beantwoorden  / 
 9. blackqueen

  Ik ben een geile antiliaanse donkere dame,zoals algemeen bekend is dat antiliaanse mannen vaak klein geschapen zijn en geen voorspel doen in bed en totaal niet kunnen neuken..Negers zijn echte slechte minnaars in bed.Ik werd toch stiekem nieuwsgierig na de seks kunsten van de zeer populaire lekkere marokkaanse man, gelukkig heb ik pas geleden twee lekkere knappe gespierde stoere mocros mee gemaakt ze konden heerlijk neuken, ik ben nooit zo lekker genomen als de dag dat ik het bed deelde met die twee lekkere mocros ze doen alles echt perfect van voorspel tot likken ze geven je het gevoel dat je hun prinsesje bent ze laten je echt genieten en heerlijk klaar komen, ze zijn inderdaad heel erg lekker groot geschapen i dream come true “Once You Go Moroccan Men, You Never Go Black Men” dat is een feit na een marokkaan wil je nooit meer iets anders…

    /   Beantwoorden  / 
 10. Moniek

  Mocros zijn lekkere gespierde en knappe mannen en lekker flink groot geschapen

    /   Beantwoorden  / 
 11. Claudia35

  Badr Hari is een hele mooie grote gespierde marokkaan.Ik lust hem rauw hij is echt lekker groot geschapen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. karim

   Die van mij is veel.groter

     /   Beantwoorden  / 
   1. Maria

    Ik wil jou!!!

      /   Beantwoorden  / 
 12. Shanice

  Marokkaanse mannen zijn knapper,sterker,gespierder,groter geschapen dan elke volk! Elke vrouw valt op een Mooie Marokkaan.

    /   Beantwoorden  / 
 13. Shanice

  Marokkaanse mannen zijn hele knappe lekkere sportieve mannen,ik val ook alleen op lekkere mocros.

    /   Beantwoorden  / 
  1. mag

   jij mag ook laat je nr achter x

     /   Beantwoorden  / 
 14. blackchick63

  Moroccan men are stronger, more muscular, bigger dick than any nation!

    /   Beantwoorden  / 
 15. Elinee

  Heel veel vrouwen willen stiekem een Marokkaan mee maken in bed, ze zijn echt lekker knap,gespierd,groot geschapen,super geweldig in bed.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Ingrid

  Marokkaanse mannen zijn sowieso groter geschapen dan andere volken dat is ook echt bewezen en dat klopt gewoon in het algemeen! Ik vind ook dat licht getinte Marokkaanse mannen heel sexy en heel aantrekkelijk zijn en zetten er allemaal goed uit en heel netjes en sexy gekleed, Ik val ook alleen op marokkaanse mannen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. karim

   Wil je die licht getinten lul van me

     /   Beantwoorden  / 
 17. Bodineee

  Marokkaanse mannen zijn gewoon woest knap en lekker, ze zijn allemaal lekker atletische gespierd en ze zijn allemaal super goed in bed en lekker allemaal heel groot geschapen!! Vrouwen hebben allemaal zwak voor Marokkaanse mannen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. karim

   Wil je die van mij oom in jou voelen

     /   Beantwoorden  / 
   1. Ss

    Waar spreken we af

      /   Beantwoorden  / 
   2. Ss

    Diep mogelijk

      /   Beantwoorden  / 
 18. Kimmeetjee

  Ik ben op zoek geweest na big moroccan cocks op google, OMG niet normaal wat je tegen komt het lijken wel olifantslurfen ze zijn echt super grooot geschapen,ik geef het wel toe Marokkanen hebben echt de grootste pikken ik denk dat er geen een volk tegen op kan!! ik heb nog nooit een marokkaan gehad maar het word wel tijd dat ik een lekkere marokkaan mee gaat maken ik fantaseer al over die lekkere grote dikke mocro paal!!!!!! Yummmyyyyyyy

    /   Beantwoorden  / 
 19. patricia

  Marokkaanse mannen zijn super aantrekkelijk en lekker gespierd en heel knap, hun lekkere huidskleur licht getint daar word elke vrouw gewoon opgewonden van het zijn echte Alpha mannen ze veroveren elke vrouw in bed.Ze hebben allemaal lekkere grote flinke pikken, ik deel het bed alleen mocros wil niks anders meer.

    /   Beantwoorden  / 
 20. MocroLovertjeeee

  ik heb wat met marokkaanse mannen. Niet elke man met een kleurtje, alleen met echt van die lichte getinte marokkaanse mannen. Dat heb ik niet altijd gehad. Toen ik nog kraakte, was het sjiek om met marokkaanse jongens om te gaan. Dat deden we ook vooral omdàt het sjiek was. Brutaal door een feestje lopen met je arm nonchalant om de nek van zo’n mooie gespierde marokkaanse man, dat was status. Kijk mij eens links zijn! Ik durfde dat nietzogoed, want ik vond toen nog dat je dan allemaal betekenissen erbij moest bedenken. Ik zat nog helemaal in het relatiedenken.

  Die status komt niet alleen omdat je lekker kan laten zien hoe goed je wel niet bent omdat je niet discrimineert, maar ook omdat er een gangster-cultuur te vinden is waar veel van die jongens wat mee hebben. En een man op de rand van de samenleving fascineert. Dat heb ik niet alleen, veel vrouwen voelen dat wel. We kiezen stabiele mannen, maar we geilen op de gevaarlijke vent die zich nergens wat van aantrekt. Maar toch bij een sociale groep hoort.

  Ze hebben iets heel aantrekkelijks. Ze zijn meestal mooier gebouwd, hebben minder aanleg om papperig te worden, hebben een prachtige lichte huid, een mooi mannelijk gezicht, niet zo’n puntneusje, geile diepe stem, zijn vaak lekker stoer, en ze hebben natuurlijk ook meestal de beroemde mocrolul. Ik ben er gek op. En dan omdat ik ze lekker vind, èn omdat ik het idéé lekker vind. Er is iets aan het idee van de marokkaanse man dat het wel doet voor mij.

  Het is niet alleen het lijf wat me wel prikkelt. Ze zijn minder pleasers, ze kijken minder de hele tijd naar of ze het wel goed doen. Ze zijn zekerder van zichzelf, of misschien kan het ze minder schelen. Er is minder feminisme aangeleerd. Ze gaan meer voor hun eigen genot, en dat is vooral met het werk erg prettig. Ze zijn dominant, mannelijk, en lekker macho. En dat vind ik eigenlijk toch wel heel lekker.

    /   Beantwoorden  / 
 21. SandraMocroLovertjee

  I love big moroccan cocks, I want them every day and I just love Moroccan men!

    /   Beantwoorden  / 
 22. Anke

  Heb een tijdje een affaire gehad met een Marokkaan uit Antwerpen.Hij was knap,erg lief en lekker in bed.
  Uren kon hij doorgaan en hij was idd goed voorzien.
  Enig minpuntje was zijn beharing,maar dat is ieder zijn ding.Toch aanrader voor vrouw die thuis wat te kort komt.
  Groetjes,
  Anke

    /   Beantwoorden  / 
 23. Suriiichick

  Ze zijn inderdaad heel groot geschapen,en vaak gespierd,donkere dames hebben sowieso zwak voor licht getinte knappe mocros.

    /   Beantwoorden  / 
  1. mag

   surichick stuur me een berichtje terug als je interesse hebt x mocro

     /   Beantwoorden  / 
 24. Lisaaa

  Marokkaanse mannen zijn Superior!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. mag

   jij mag er ook op xx marokkaan laat je nr achter

     /   Beantwoorden  / 
 25. lekkerechick

  Marokkanen hebben lekkere grote dikke lullen, en ze zijn super geweldig in bed kunnen super heerlijk beffen en kunnen heerlijk hard neuken met hun grote mocro lul, en ze zijn vaak mooi gespierd lekker afgetrainde lichaam, en ze ruiken super lekker het zijn hele mooie mannen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. mag

   laat je nr achter. x marokkaan

     /   Beantwoorden  / 
 26. Janice

  Het zijn geboren seksbeesten, heel dominant maar ook weer lekker geil, ik krijg maar niet genoeg van die lekkere mooie gespierde marokkaanse mannen altijd lekker licht getint lekkere lippen,en hun pik is echt groot en heel dik en lekker besneden,ik ben verslaafd aan die grote mocro lullen.

    /   Beantwoorden  / 
 27. Karim

  Hier een Marokkaanse man!!

  Leuke dames die een Marokkaan willen proberen? Stuur mij een mail. Tetouani_k at hotmail com

    /   Beantwoorden  / 
 28. Karim

  Vraag me af of de dame die dit heeft onderzocht zelf ook praktijk ervaringen heeft met een Marokkaan.

    /   Beantwoorden  / 
 29. Helenaa

  Hallo,lekkere Geile Mocros,Ik heb veel seks ervaring met geile enorme groot geschapen gespierde marokkaanse mannen, die zijn vaak ook echt de alle beste in bed, ze doen lekkere geile dingen met je.Heel veel vrouwen hebben seks fantasies over mooie sterke groot geschapen mocros.

    /   Beantwoorden  / 
  1. mag

   laat je nr achter maak je nog wat mee x marokkaan

     /   Beantwoorden  / 
 30. GeileSuriBabe

  Ik heb geile seks verhalen gehoord over Marokkaanse mannen hoe lekker en gespierd en groot geschapen zijn.

  Ze zijn de beste in bed hoor ik van heel veel negerinnen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Karim

   Nu moet jij zelf ook ervaren of het zo is, vind je niet?
   Mail me maar en wie weet

     /   Beantwoorden  / 
   1. Anouar

    Mail me en je zult de nacht van je leven hebben.. Ik laat je zeker genieten dat je verder nergens aan denkt dan een mocro

      /   Beantwoorden  / 
 31. GeileNegerin

  Marokkaanse mannen zijn groter en beter geschapen dan Negers. Donkere meisjes en vrouwen behoren te leren, ervaren en te onderkennen wat de werkelijke seksuele superioriteit is van de echt BMC. En als donkere VROUW ben ik eerlijk genoeg te bekennen dat wat een BMC een kutje kan geven een Zwarte man nooit kan evenaren. Verschil moet er zijn.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Karim

   Dus once you go mocro you stay with mocro’s!
   Hou van heerlijke chocolate woman! Jullie weten wat goede sex is! Mail me voor wat contact ;-)

     /   Beantwoorden  / 
  2. Karim

   Kut!! Heb je net beantwoord maar kennelijk komt die niet door…. Mail me voor wat contact. [email protected]

     /   Beantwoorden  / 
   1. Anouar

    Mail deze mocro [email protected] en ik laat je genieten dat je niets meer anders wil garantie geef ik je gewoon.. Mocro houden van black womens

      /   Beantwoorden  / 
 32. Rosa

  Ik val alleen op mooie gespierde marokkaanse mannen.

    /   Beantwoorden  / 
 33. BlondeTijgerin

  Mocros zijn echt hele mooie licht getinte gespierde mannen altijd en ze zijn heel groot geschapen en echt super goed in bed, ik ben verslaafd aan BIG MOROCCAN COCKS ONLY.

  Elke geile vrouw heeft een seks fantasie over die mooie,licht getinte gespierde Mocro met en hele grote pik.

    /   Beantwoorden  / 
 34. ILOVEMOCROPIK!

  MOROCCAN COCK ARE THE MUST WANTED BY ALL WOMAN!!

  Marokkaanse mannen hebben echt hele grote dikke lange pikken, waar je u tegen zegt, na afloop ga je weken niet kunnen lopen hun pik is echt heel groot en dik en heel sterk ze kunnen echt lang door gaan, ze maken je kapot in bed met hun grote lekkere harde mocro pik.

    /   Beantwoorden  / 
 35. GeileNegerin

  Het lijkt me wel spannend om door een mooie groot geschapen Marokkaan genomen te worden, het is een seks fantasie voor elke geile negerin, ik wil echt het mee maken elke vrouw hoort gewoon een mocro mee te maken in haar leven.

    /   Beantwoorden  / 
 36. geileblackchick

  Marokkaanse mannen zijn sowieso heel groot geschapen ze staan er bekend om BIG MOROCCAN COCKS!!! is wereldwijd een grotehit geworden in porno industrie.

  Negerinnen willen hard genomen worden door grote gespierde Marokkaanse mannen dat is algemeen bekend, want negers zijn niet aantrekkelijk in het algemeen juist klein geschapen en negerinnen weten van dat marokkaanse manenn de grootste pikken hebben, Marokkaanse mannen zijn sowieso beter dan elke volk.

  “Once You Go Moroccan Men,You Never Go Black Men”

  Negerinnen moet hard aangepakt worden door geile groot geschapen Mocros.

    /   Beantwoorden  / 
 37. BMCLOVER

  Marokkaanse mannen met BIG MOROCCAN COCKS zijn super populair in de porno industrie ze kunnen miljoenen euro”s verdienen met hun grote dikke mocro pikken.

  BMC LOVERS ARE THE BEST!

    /   Beantwoorden  / 
 38. SpaanseChick

  Marokkaanse mannen zijn hele mooie lekkere licht getinte gespierde mannen, ze zijn zeker heel goed in bed en inderdaad in het algemeen heel erg groot geschapen, je weet totaal niet wat je mee maakt als je een geile mocro gehad heb na afloop wil je echt niks anders meer, Mocros zijn echte me babies!!

    /   Beantwoorden  / 
 39. Latinaa

  Mocros zijn hele mooie atletische gespierde gebouwde boys.
  Ze zijn echt heel goed in bed en heel erg groot geschapen elke Marokkaan heeft en enorme grote dikke pik.ik val alleen op lekkere marokkaanse boys.

    /   Beantwoorden  / 
 40. SuriMilf

  Surinaamse vrouwen vinden Marokkaanse mannen echt super geil, Ze zijn gek op die lekkere licht getinte gespierde groot geschapen Mocros.Elke Surinaamse vrouw wilt een Marokkaan mee maken.

    /   Beantwoorden  / 
 41. geilechick

  ik snap waarom al die negerinnnen heel erg geil worden van mooie marokkaanse mannen, omdat negers in het algemeen lelijk zijn en klein geschapen zijn en vaak stinken daarom geile die negerinnen vol op voor grote dikke mocro lullen.

    /   Beantwoorden  / 
 42. Shirley

  Je heb echt hele mooie marokkaanse mannen,lekkere mooie gespierde lijf!!! Maar de probleem van zo mocro heb je nooit voor jezelf omdat ze veel mooie vrouwen kunnen krijgen,ik ben best jaloers maar het is echt een droom voor elke vrouw om een lekkere mooie gespierde mocro als man te hebben,want dan heb je zeker de beste seks in je leven.

    /   Beantwoorden  / 
 43. Sharonmocrolovertje

  Gespierde Mocros zijn sowieso de beste lovers…ze ruiken super lekker en ze houden van de mooiste dames.

    /   Beantwoorden  / 
 44. MissHolland

  Mocros zijn wel heel erg groot geschapen en zijn heel goed in bed, ze hebben hoge uithoudingsvermogen,en ze zijn echt lekker gespierd en knap echte charmeurs.

    /   Beantwoorden  / 
 45. ILoveMocros

  Marokkaanse mannen zijn hele mooie gespierde mannen ik ben er echt gek op lekker licht getint knappe koppie, lekkere mannelijke kontjes..en ja ze zijn heel erg groot geschapen en ze kunnen super lekker likken en neuken daar zijn ze de beste in.

    /   Beantwoorden  / 
 46. Linda

  Bestaat er een site waar ik in contact kan komen met een marokkaanse minaar?

    /   Beantwoorden  / 
 47. GeileChickForBMCONLY!

  Dat Marokkaanse mannen hele mooie gespierde boys zijn is algemeen bekend,en dat ze heel groot geschapen zijn is ook algemeen bekend er staat genoeg geile porno filmpjes van lekkere Mocros Big Moroccan Cocks op google kom je aardig wat geile filmpjes tegen ze kunnen echt lekker neuken,Elke vrouw heeft stiekem diep een seks fantasie over mooie, lekkere dominante stoere gespierde groot geschapen marokkaanse mannen je weet totaal niet wat je mee maakt ze kunnen echt lekker neuken en heerlijk likken. er is niks geiler dan die grote enorme mocro lul het idee al kom ik al klaar.

  Horny White Girls Loves Only Big Moroccan Cock BMC!!

    /   Beantwoorden  / 
 48. BMCLOVERS

  Moroccan Cock BIGGER and BETTER than the others

  Marokkaanse mannen hebben de grootste pikken en zijn de beste in bed, er niks lekkerder dan die enorme grote mocro lullen van 30cm.

    /   Beantwoorden  / 
 49. Sanne

  het lijkt me we heel erg spannend om door een hele mooie atletische gespierde enorme groot geschapen Marokkaan genomen te worden, ik heb lange tijd een seks fantasie om met een lekkere geile marokkaan te doen, op deze site staan er kapot lekkere maroc boys. http://www.moroccanboyslovers.tumblr.com

  http://www.moroccanboyslovers.tumblr.com

  http://www.moroccanboyslovers.tumblr.com

    /   Beantwoorden  / 
 50. niels

  Kwam hier terecht na wat zoeken op google. Was namelijk voetballen en tijdens douchen eerste keer een marokkaanse jongen naakt gezien. Zijn maar weinig marokkanen hier in het dorp dus zie ze niet vaak. Voelde me opeens heel klein geschapen onder de douches. Zelfs andere jongens van voetbalclub zag ik verbaasd kijken.

    /   Beantwoorden  / 
 51. MarocBoysLovers

  Tuurlijk, Mocros hebben de grootste pikken dat is algemeen bekend. Marokkaanse mannen hebben de beste aanleg voor bodybuilding! je merkt toch dat ze stoerder en gespierder zijn dan andere volken het zet gewoon in hun gene, Mocros zijn heel sterke dominante mannen.

    /   Beantwoorden  / 
 52. MoroccanMenAreSoHot!

  Moroccan men are the sexiest strongest men

  http://moroccanboyslovers.tumblr.com/

  Elke vrouw moet echt een lekkere grote mocro pik proberen na afloop wil je niks anders meer, je weet totaal niet wat je mee maakt.

    /   Beantwoorden  / 
 53. AfrikaanseChick

  Marokkaanse mannen zijn de beste minnaars, ze zijn lekker mooi gespierd en lekker knap en heel sexy, en super goed in bed en hebben hele grote dikke pik waar ze heel goed mee kunnen neuken.

  elke vrouw moet echt een Marokkaan mee maken er is niks lekkerder dan een lekkere grote dikke mocro paal!

    /   Beantwoorden  / 
 54. NegerinnnenVindenMocrosLekker

  Mocros neuken surinaamse en antiliaanse vrouwen kapot met hun lekkere enorme grote mocro pik, negerinnen word heel erg opgewonden van mooie,gespierde marokkaanse mannen.

    /   Beantwoorden  / 
 55. Shiiirrrley

  in de sportschool, kom je echt altijd van die lekkere geile mooie gespierde marokkaanse mannen en soms kom ik ze ook tegen in de sauna heerlijk, ik word stiekem echt opgewonden van mooie gespierde marokkaanse mannen en ja het klopt wel wat ze over mocros zeggen ze hebben echt hele grote pikken.

    /   Beantwoorden  / 
 56. shientjee

  Opzoek naar Grote piemels? Bezoek Marokko!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Ss

   Heb er 12 jaar gewoond wil weer terug

     /   Beantwoorden  / 
 57. Doutzen

  Mijn seks ervaring is geweldig met marokkaanse mannen ze laten je heerlijk klaarkomen, en ze kunnen langdurig neuken en zij heel erg groot geschapen hun pik is lekker lang en heel dik,elke vrouw moet gewoon een marokkaan mee maken het is echt super lekker.

    /   Beantwoorden  / 
 58. MoroccanDickSlut

  Mocros hebben hele grote lekkere dikke pikken, en soms is het wel pijnlijk want mocros hebben de grootste pikken maar ze kunnen echt heel lekekr neuken, Opzoek naar Grote piemels? Bezoek Marokko! dat klopt helemaal.

    /   Beantwoorden  / 
 59. Claudia

  Ik begin wel op marokkaanse jongens te vallen,stiekem vind ik het best spannend om met zo mooie lekkere gespierde groot geschapen Marokkaan te doen, ik heb nog nooit een marokkaan gehad en het word wel eens tijd dat ik het ga mee maken, ik heb van verschillende vriendinnen hele goede geile verhalen over maroc boys dat ze heel erg groot geschapen zijn en super lekker gespierd zijn en heel goed in bed zijn en dat je na afloop nooit meer iets anders wilt dan die enorme grote lekkere mocro pik!

    /   Beantwoorden  / 
 60. Sabine

  Ik droomt genomen te worden door twee drie dikke grote lekkere mocrolullen.

    /   Beantwoorden  / 
 61. MarokkanenLover

  Marokkaanse mannen zijn echt heel spannend hoor, ze zijn lekker gespierd en heel knap en heerlijke huidskleur licht getint, en hebben mooie lekkere lippen, en vaak hele sexy kontjes…en ze heel erg groot geschapen en super goed in bed, van het idee word ik heel erg opgewonden dan wil ik door elke geile mocro verwent worden.

    /   Beantwoorden  / 
 62. Chantal

  Marokkanen zijn hele mooie prachtige mannen, ze zetten er heel goed uit netjes gekleed en hebben stijl,vaak mooie afgetrainde lichaam lekker gespierd en heel groot geschapen.Mocro pik is heel verslavend als je er aan begin wil je niks anders meer.

    /   Beantwoorden  / 
 63. SurinaamseChick

  I LOVE BIG MOROCCAN COCKS ONLY,Mocros zijn echt lekkere geile mannen ze zijn super goed in bed.

    /   Beantwoorden  / 
 64. Yvonne

  Mocros met gespierde lichamen zijn echt lekker, ze zijn echt heel goed in seks,ze laten je heerlijk meerdere keren op een avond klaarkomen met hun grote dikke pik.

    /   Beantwoorden  / 
 65. NegerUitDeJungle

  Ik ben zo jaloers op mocros, hun krijgen de lekkerste donkere meiden en blanke meiden en wij negers maar toe kijken hoe vrouwen geile na die lekkere mocro boys!! het klopt wel dat mocros de grootste pikken heel veel negerinnen zeggen het en willen niks anders meer.

    /   Beantwoorden  / 
 66. Nicolette W.

  Hoi,

  Grappig wat ik hier zojuist las.

  Marokkaanse mannen zijn dominant lief en hebben vaak pittig karakter..vooral het feit dat ze jou echt laten voelen dat je van hem bent windt mij altijd op.

  Buiten hun mooie huidskleur zijn het altijd van die leuke mannen om te zien met veelal mooie ogen .

  En ja ook in bed is het “vaak” alleen maar moois wat je meekrijgt..
  En idd niet klein geschapen.

  Laatst een leukerd getroffen voor weer eens n heerlijk gevoel via n vriendin..

  Wil ik jullie dit best delen.

  Hij is wel erg selectief !
  Maar ik zou de moeite toch ervoor nemen.

  Plaats maar n bericht met de vraag hoe en wat.

  Xx Nicolette

    /   Beantwoorden  / 
 67. BlondeLisa

  ik heb een hele leuke mooie gespierde marokkaanse jongen ontmoet tijdens uitgaan, hij is echt kapot lekker en hij was wel heel erg groot geschapen had en piemel van 27cm zeker wel en heel erg dik, ik kwam heel snel klaar, hij kon heel lekker beffen ook en de voorspel is echt heel goed..Gespierde Mocros zijn toch de alle lekkerste altijd en ze weten precies hoe ze elke vrouw verslaafd moeten maken aan hun lekkere grote mocro pik.

    /   Beantwoorden  / 
 68. naomi

  mocro mannen zijn super aantrekkelijk en gewoon hot! ze hebben de lekkerste pikken en de grootste pikken dat is een feit, elke vrouw moet gewoon het bed delen met groot geschapen mocros je wilt echt niks anders meer na afloop.

    /   Beantwoorden  / 
 69. SuriLekkeertje

  Surinaamse vrouwen gaan zwaar aan die grote mocro pikken, ze willen na afloop niks anders meer.

    /   Beantwoorden  / 
 70. Soraya

  Marokkaanse mannen zijn echt sexy!

    /   Beantwoorden  / 
 71. froukjeee

  ik vind die atletische gespierde marokkaanse jongens wel heel erg sexy en ze zijn heel erg groot geschapen hun pik is echt heel groot en heel dik.Ze kunnen lekker beffen.

    /   Beantwoorden  / 
 72. ThaiseChick

  Mocros zijn geile kerels, en hun pikken zijn echt heel groot

    /   Beantwoorden  / 
 73. GeileBlondjeee

  Marokkaanse Boys zijn fucking geil ze doen de lekkerste dingen met je in bed ze laten je heerlijk klaarkomen en ze kunnen echt lekker beffen en ze hebben allemaal hele grote dikke pik, en zijn heerlijk mooi afgetraind lekker mooie gespierde lichaam.

    /   Beantwoorden  / 
 74. stephanie

  MOROCCAN COCK ARE THE SEXIEST IN THE WORLD!

  Marokkaanse mannen zijn lekker licht getint, groot geschapen en heerlijk mooi gespierd en zijn super goed in bed.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rachid

   Welke dame heeft zin om es heerlijk te kreunen met deze goed geschapen [email protected]

     /   Beantwoorden  / 
 75. Holly

  ik geef me voorkeur echt wel na lekkere geile groot geschapen marokkaanse mannen ze moeten wel lekker gespierd zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 76. geileHollandsemilfjeee

  Mocros neuken echt super geweldig, de seks tussen blanke vrouwen met marokkaanse mannen is echt super lekker en geil en geweldig!

  Marokkaanse mannen hebben hele grote lekkere piemels!

    /   Beantwoorden  / 
 77. Karim

  Heey Ik ben een Marokkaanse jonge geile man van 29 met een heerlijke dikke besneden lul.
  Ben extreem geil ben niet te houden en ik blijf maar Door gaan hmmmm ben nu weer vreselijk geil
  Is er een dame die interesse heeft in een Marokkaanse lul mail me dan
  [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
 78. mocropiklovertjeee

  Marokkaanse Lul is lekker geil,heerlijk groot en dik..de seks met gespierde marokkaanse boys is zo hot en geweldig, ze doen de geilste dingen met je in bed, je word verslaafd aan die lekkere groot geschapen sexy maroc boys! xxx mocrosletje.

    /   Beantwoorden  / 
 79. Rachid

  Welke dame heeft zin om es heerlijk te kreunen met deze goed geschapen [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
 80. GeileNegerinnenVoorGeileMocros!

  Two Black Chicks Enjoy a BIG Moroccan Cock!!!!

  Geile Negerinnen hebben altijd zin in die lekkere grote enorme lange mocro pikken van 30cm…….Marokkaanse mannen hebben hele hoge uithoudingsvermogen met hun lekkere mooie gespierde bodies nemen ze je heerlijk, ze laten je heerlijk klaarkomen, Negerinnen worden zo erg opgewonden van lekkere geile knappe gespierde groot geschapen Mocros.

    /   Beantwoorden  / 
 81. geileblondechick

  Marokkaanse mannen zijn lekkerder,gespierder,knapper,groter geschapen dan elke volk!!! ik hou alleen van sterke marokkaanse mannen met en mooie gespierde lichaam en heerlijke grote marokkaanse paal dat is de beste wat er is!!!

  De lekkkerste en de mooiste vrouwen vallen alleen op Marokkaanse mannen.

    /   Beantwoorden  / 
 82. geilelisaaa

  Ik word echt nieuwsgierig na die grote mocro paal, ik heb heel veel lekkere geile seks verhalen gehoord over marokkaanse mannen die je lekker laten genieten dat je de lekkerste en de beste seks van je leven krijgt,dat je na afloop nooit meer iets anders wilt je gaat niet meer zonder die mocro pik kunnen zo erg verslavend is het, ik wil het echt mee maken, zo lekkere licht getinte gespierde knappe groot geschapen Marokkaan!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Krimo

   Hi Lisa.

   Ik zou zeggen probeer het een keer. Maar laat geen klungel zonder ervaring of iemand die niet goed is onze naam verpesten. Mocht je toch een ervaren persoon willen, neem contact met me op!

   [email protected]

     /   Beantwoorden  / 
 83. Sylvieee

  Seks met atletische gespierde marokkaanse mannen is super lekker! Ze hebben hoge uithoudingsvermogen, en zijn heel groot geschapen…en doen geile dingen met je.

    /   Beantwoorden  / 
 84. mocroszijndebeste

  Marokkaanse mannen zijn gewoon de beste lovers in bed, ze zijn lekker groot geschapen en gespierder dan andere volken en knapper ook,Mooie vrouwen worden geil van heerlijke lichte getinte knappe gespierde mocro boys!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 85. ILoveGeileMocros

  Worship Superior Moroccan Men!!!

    /   Beantwoorden  / 
 86. IndoChick26

  Marokkaanse mannen zijn hele prachtige mooie mannen met heerlijke afgetrainde gespierde lichamen,Ze zijn ook heel erg groot geschapen en super goed in bed, Ik val alleen op Marokkaanse mannen.

    /   Beantwoorden  / 
 87. geilebabeeeee

  Marokkaanse mannen zijn de beste in bed dat is algemeen bekend en hun pikken zijn de grootste dat is een feit.

    /   Beantwoorden  / 
 88. GeileChick

  Every Women Should Try Big Moroccan Cocks

  Vrouwen willen mooie,gespierde groot geschapen Mocros in bed

  Elke vrouw wilt dolgraag een enorme grote mocro pik mee maken……………..is zo geil en lekker.

    /   Beantwoorden  / 
 89. MarocPikLover

  Heb zelf ook vele positieve ervaringen met grootgeschapen Marokkanen,Ik ben verslaafd aan mooie,gespierde marocboys!!!

    /   Beantwoorden  / 
 90. claudiablonde

  ik heb het pas met een mooie marokkaanse man gedaan, hij was echt geweldig en super lekker in bed, en wat ze zeggen over marokkaanse mannen klopt echt ze zijn groter geschapen dan elke volk daar ben ik nu er wel achter gekomen. NOOIT MEER IETS ANDERS VOOR MIJN IK GA VANAF NU VERDER ALS EEN MOCROLOVER! xxx claudia

    /   Beantwoorden  / 
 91. BlackBabeeee

  Marokkaanse mannen zijn gewoon leuker,Ze zijn anders, sensueler. Ze hebben meer passie en ja, ze zijn beter in bed!”

    /   Beantwoorden  / 
 92. MocroLoversForEver!!!

  Waarom zijn Marokkaanse mannen zo populair??
  De Nederlandse vrouwen snakken er allemaal naar, Surinaamse vrouwen kijken met jaloerse blikken naar de Marokkaanse vrouwen .. Van de Turkse mannen en egyptenaren niet te spreken! De rest van de nationaliteiten kijken weer met vol lust naar de langslopende Marokkaanse getinte mooie jongens. ik vroeg om die reden aan 3 vrouwen (Hollands, Surinaams en Turks) waarom ze marokkaanse mannen preferen. shanice (26) Nooo babe, die marokkaanse boys zijn het beste wat ons surinaamse vrouwen is overkomen. Onze eigen surinaamse mannen zijn enorm dik of heel mager, de nederlandse mannen weer te saai, een marokkaanse man is all i neeed , preciesss de juissste vormen sandra (24) Ik prefereer de Marokkaanse mannen, omdat zij gewoon weg alles zijn wat een vrouw nodig heeft. Hun bedkunst is moordend, hun figuur nog dodelijker, ze zijn uitermate intelligent, en behalve zachtaardig hebben ze ook nog de nodige pit in zich. Wat moet je met een germaine als je Mo kan krijgen? Bilge(28) Voor mij alleen dieee ekte ekte marokkaanse boys! Ik heb turkse vriendjes gehad, allen waren niet mijn ding. Saai, niet boeiend in het uiterlijk. Sinds ik marokkaanse man heb geproeft weet ik het zeker: Ik trouw met een marokkaanse man of ik trouw niet!! ——————- Zo dames! Kennelijk zijn de mocros ideaal de sushi onder de mannen. Een luxe, dus boys gedraag je niet als een haring!!

    /   Beantwoorden  / 
 93. Mocroszijnlekker

  Marokkanen hebben de grootste pikken jah ze zijn super geil;.

    /   Beantwoorden  / 
 94. Reginaaa

  Ik vind mocros echt geil en super sexy, mooie gespierde maroc boys zijn soooo hot!

    /   Beantwoorden  / 
 95. sonjaa

  Mocro boys zijn fucking sexy en knap.

    /   Beantwoorden  / 
 96. chanel

  Marokkaanse jongens zijn heel sterk en zijn geboren talenten voor sporten, ze hebben de juiste atletische lichaam voor sport, het zijn echte toppers en zijn heel sexy en knap en lekker licht getint.

    /   Beantwoorden  / 
 97. NigelNiggaaa

  ik geef eerlijk toe, ik als neger heb echt problemen bij negerinnen ze willen geen negers door de opkomst van de Superior Moroccan Cock…vrouwen kijken na porno films en de BIG MOROCCAN COCKS nemen wel over, je heb zelf porno films nu groot geschapen gespierde marokkaanse mannen die negerinnen hard nemen met hun enorme grote mocro pik, negers moeten maar toe kijken hoe hun geile negerinnen het met de macho”s mocros het doen ik vind het best geil om een geile negerin bezig te zien met groot geschapen mocros, heel vrouwe hebben seks fantasie over die geile dominante sterke groot geschapen marokkaan met en hele grote pik.

    /   Beantwoorden  / 
 98. serenaa

  Surinaamse vrouwen zijn sowieso gek op lekkere gespierde marokkaanse jonges, ze geile er echt op, elke donkere vrouw wilt een licht getinte groot geschapen mocro mee maken in bed.

    /   Beantwoorden  / 
 99. ILoveMarocBoys

  Marokkaanse mannen zijn allemaal heel erg groot geschapen en super sexy en lekker in bed.

    /   Beantwoorden  / 
 100. BMCSLUT

  Je weet wat ze zeggen over Marokkaanse mannen… dat ze heel erg groot geschapen zijn en super goed in bed.

  I Love Big Moroccan Cocks Only!

    /   Beantwoorden  / 
 101. LekkereSurinaamseChick

  Mocros hebben hele dikke grote pikken, ik ben een geile surinaamse chick ik kan je jullie vertellen uit mijn seks ervaring zijn toch mocros de grootste geschapen en de beste en het geilste in bed, ze kunnen meerdere keren op een avond klaar komen het zijn echt de beste neuk beesten die er bestaan, mocros zijn super geil in bed ze doen met je echt de lekkerste dingen.
  ik wil geen surinaamse mannen meer sinds ik mocros gehad heb trouwens.

    /   Beantwoorden  / 
 102. GeileSlet

  lekkere geile marokkaanse mannen met lekkere grote dikke pikken daar ben ik zo geil van , ik wil niks anders meer dan die enorme grote dikke lekkere lange marokkaanse lullen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. karim

   Je mag mijn dikke grote brede lul schatje diep in je

     /   Beantwoorden  / 
 103. Ginaa

  Marokkaanse mannen hebben in het algemeen wel hele grote dikke pikken, en ze zijn wel lekker mooi atletische gespierd en hebben hele hoge uithoudingsvermogen dan andere volken, Elke vrouw moet een Marokkaan mee maken het is de lekkerste wat er is maar is.

    /   Beantwoorden  / 
 104. MocroPikLovers

  Fantaseren over een groot geschapen marokkaan

  Hoi, mijn naam is Chantal en ik ben een blond meisje van 24 jaar en getrouwd met Jan. Inmiddels zijn wij 3 jaar getrouwd en gaat alles zijn gangetje. Alhoewel qua seks houdt het niet over. Eens in de 3 weken heeft Jan zin en moet alles snel gebeuren. Ik heb een goede vriendin waar ik veel mee op trek. Zijn is 22 jaar roodharig en vrijgezel. Ze heeft al menig vriendje versleten maar vooral om zo af en toe een lul te hebben. Vorige week kwam ze bij me op de koffie en raakten we aan de praat over seks, zoals altijd. Stille wateren hebben diepe gronden. Afgelopen weekend had Chantal, mijn vriendin, op het strand een jongen ontmoet. Ze was die dag zeer geil en wilde wel wat met hem. Echter toen ze de kleedkamer stiekem hadden opgezocht bleek hij niet erg bedeeld te zijn. De lengte van zijn pik was ca. 16 centimeter. “chantal, ik heb me voorgenomen alleen nog maar zwaargeschapen mannen te verleiden. Ik heb nog nooit een man gehad met een lul groter dan 16 centimeter.” Van de week heb ik eens op internet gekeken en daar vond ik een site met mannen met gigantische lullen. Ik heb me achter de computer klaargevingerd. Ik word nog zeiknat als ik eraan denk. Chantal keek enigszins bedenkelijk, maar in haar hoofd spookte van alles door haar heen. Ja, Jan is nou ook niet erg groot geschapen, zeg maar gerust klein. En hij is het enige vriendje dat ik heb gehad. Chnatl ging verder met haar betoog:”Zeg Chantal, je kent Mia toch wel? Die heeft onlangs een relatie gehad met een man uit Marokko. Een marokkaan, licht getint! Toen ik haar vroeg waarom de relatie uit was, moest ze heel erg huilen. Ik zeg, waarom huil je zo. Nou Chantal, hij was lief en fantastisch in bed. Sinds hem wil ik geen blanke man meer. Ik vroeg, waarom niet? Ze zei, dat moet je zelf maar eens uitproberen! Overigens de mannen uit Marokko hebben de allergrootste voegde ze eraan toe. Ik had op het eerste moment niet in de gaten wat ze bedoelde, maar toen dacht ik terug aan wat een meisje bij mij uit de klas al eens zei. Ze had eens een seksboekje van haar broer ingezien en daar stond een marokkaan in van 2 meter 10 met een pik van 25 centimeter. Ze heeft dat boekje nooit meer teruggegeven en de foto van die man staat in haar geheugen gegriefd. Telkens als ze een marokkaan ziet kan ze het niet laten even naar zijn kruis te kijken. Daarom, vervolgde Chantal haar verhaal, wil ik een marokkaanse man aan de haak slaan. Ik denk dat ik gek word als die broek voor me naar beneden gaat. Ik zal hem alle hoeken van de kamer laten zien, en pijp en neuk hem tot de laatste druppel!! Nou, nou zei Chantal, dat kan ook wel wat minder. Je loopt helemaal over! Bij de gedachte die Kim schetste moest Chantal echter erkennen dat zij ook enige opwinding begon te bespeuren. Chantal weet je, ik ben kletsnat tussen de benen. Wat zullen we doen, zullen we een weddenschap aangaan wie de eerste is die een mocrolul heeft gepijpt of geneukt!! chantal keek verschrikt op:”Nee, daar doe ik niet aan mee, ik ga mijn relatie daar voor niet op het spel zetten. Ik ben gelukkig met Jan. Maar, vervolgde kim, je hebt laatst een keer tegen mij gezegd dat je niets voelt als hij naar binnen gaat! Ach, zei chantal, laten we erover ophouden. Ik moet zo nog boodschappen doen, en Jan komt zo thuis. Ik zie je morgen wel weer. Chantal probeerde duidelijk de gedachten die haar tijdens het hele gesprek bespeelden, weg te drukken, maar dat viel niet mee. Zou ze een seksboekje kopen om eens een foto van een mocrolul te kunnen zien?? Ach nee, tuurlijk niet. Kim ook altijd met haar fantasieen.

    /   Beantwoorden  / 
 105. kim26

  Hoi ik zal me even voorstellen ik ben kim 26 jaar met blond haar en ben verslaafd aan grote marokkaanse lullen. Laatst op een vrijdagavond had ik weer de neiging om voor blanke slet te spelen. Ik ging daarom langs bij een groepje mocros. Wel bizar, ik stond daar met zes hele grote marokkanen in een vreemd huis. Toch leek het of ze niet direct op sex uitwaren. Ze maakten niet echt avances. Er kwamen allemaal gesprekken op gang en er werd allerlei drank ingeschonken. Het leek gewoon een gezellige boel maar ik voelde me niet echt op mijn gemak. Opeens zei een van die mocros” hee trek je blouseje ‘ns uit en ga hier ‘ns staan geile blanke teef”. Ik voelde mij gewoon vanzelf gedwongen om het ook meteen te gaan doen. Heel vreemd ging dat. Ik stond daar zo in het midden tussen hen in. Zes mocros hingen in de banken en stoelen om mij heen en ik trok mijn blouseje uit. Nou je rokje zei een ander. En zo ook gingen mijn bh en slipje uit. En even later stond ik daar met alleen mijn laarzen aan. Ik wankelde wat op mijn naaldhakken. Ik zag dat ze erg opgewonden werden. En ik ook maar het was dus als een roes die over me heen kwam. Heel onwerkelijk. Ze begonnen hun kleren uit te trekken en stonden ineens om mij heen. Wat waren ze groot en gespierd. Echt van die body builder types. Ik begon op mijn hurken te zitten. Het was wat onstabiel op mijn naaldhakken en even later cirkelde enorme mocro lullen om mij heen en ik pakte gelijk maar twee van die joekels beet. Waar ik maar kon kijken , zag ik marokkaanse super lullen. Het maakte me enorm geil . Zoveel mocro pikken voor mij alleen. Ik nam er een in mijn mond en twee hield ik dus vast met mijn handen. Om mij heen hoorde ik opgewonden gepraat. Ik pijpte de een na de ander. En hoe ik me ook draaide, er schoot meteen weer een lul naar mij toe. Van alle kanten prikten grote mocrolullen tegen mijn gezicht en hoofd om maar in mijn mond te komen. Ze waren allemaal erg groot. Het was net of een leger marokkaanse slangen mij wilde aanvallen, maar in dit geval vond ik het heerlijk. De koppen smaakten zo lekker van die marokkaanse slangen. Even later kwam een met zijn gezicht onder me. Ik voelde zijn tong tegen mijn clitoris aan. Ik was echte helemaal drijfnat. Zijn tong glibberde in mijn vagina . En nog even later voelde ik zijn tong in mijn kont. Wat een gevoel was dat. Ik glibberde op een tong die in mijn kont draaide en had een leger mocro grote lullen om mij heen. En zo ging het even door. Een van de mannen ging op de bank zitten en dirigeerde mij om boven op hem te gaan zitten. Ik wilde nu wel een lul in mijn voelen dacht ik en ik maakte gestalte om naar hem toe te gaan en ging zo boven op hem zitten en begon lekker op hem te rijden. Hij stak ook meteen een vinger in mijn kont. De anderen gingen voor de bank staan. Terwijl ik lekker zat te rijden, zag ik al gauw een leger lullen voor me. Ik kon gewoon niet kiezen welke ik mijn mond wilde nemen. Niet veel later had er een van hen glijmiddel gepakt en deed wat in mijn kont en smeerde mijn kont goed in. Terwijl ik al geneukt werd en een lul in mijn mond had, voelde ik nog een lul tegen mijn kont aan drukken. Eigenlijk wilde ik het niet en was bang dat het pijn deed. Maar in een ogenblik zonder al te veel pijn zat ik helemaal vol met mocrolullen. Ik werd helemaal opengereten. Wat een gevoel was dat. Mijn laarzen had ik zelfs nog aan en werd gewoon door drie grote lullen gepompt in al mijn openingen of ik een machine was. En zo ging ‘t maar door. Ik kreeg verschillende lullen in mijn kont te verwerken en voor mijn gezicht werd ik ook belaagd door meerdere palen die ik beurtelings toegeschoven kreeg. Ik voelde me inderdaad een pompmachine voor grote mocrolullen. Toen ging een van de mannen op de grond liggen. Hij wilde dat ik op hem ging zitten. Ze trokken hun lullen uit me en duwde mij naar die vent en ik deed dat ook maar en of het allemaal vanzelf ging, zat ik weer op een pik. De anderen kwamen meteen ook. Ik pakte twee lullen vast met mijn handen van de mannen die naast me gingen staan en een pik kreeg ik mijn mond geduwd van een die voor me ging staan. En ja hoor, van achter voelde ik al snel een pik tegen mijn kont aan. En die schoof er een seconde later in. Ik bediende nu zes mocros tegelijk. Het was net of ik zweefde op lullen. Ik kwam gewoon van de grond en hield mijn lichaam alleen in balans door te glijden op grote mocrolullen. De vent die mijn kont neukte trok wat later zijn pik eruit en ging vlak achter mij staan.en zo voelde ik een hete dampende staaf van achter mij tegen mijn wang glijden. Zijn ballen lagen helemaal in mijn nek. Ik pakte ‘m beet en drukte zijn eikel in mijn mond terwijl zijn pik gedraaid was om mijn rechterwang heen. Ik voelde ‘m meteen kloppen en een lading mocrosperma spoot een tel later diep in mijn keel.. De anderen voor mij begonnen hevig te trekken en ik kreeg de ene lading naar de andere in mijn mond gespoten. Ook voelde ik weer gauw een paal in mijn kont schieten. Ik werd door twee marokkaanse palen tegelijk geneukt terwijl ik de ene zaadexplosie na de andere in mijn keel gespoten kreeg. Wat was dit geil en goor tegelijk. De mocro onder me en de ander die in mijn kont zat te neuken voelde ik ook met harde stoten klaarkomen. In al mijn openingen werd tegelijk zaad gespoten. Mijn lichaam zat helemaal vol met hun zaad. En toen ging ik op mijn knieën zitten en ik wilde de zes spermapikken die inmiddels weer om mij heen draaiden nog eens heerlijk schoon likken zodat ik geen druppel kon missen. Ik vond ‘t gewoon heerlijk om elke druppel zaad er uit persen en over mijn tong te laten rollen. Het leek wel of ik een liter zaad in mijn lichaam had genomen. Wat was dat lekker. Ik was helemaal afgepeigerd. Wat voelde ik mij eigenlijk een vieze blanke slet. Ik was helemaal kapot. Ik werd op een bed gelegd. En viel eigenlijk al snel in slaap. De volgende ochtend werd ik wakker en lag daar in een bed met twee van die mocros. Ik schrok eigenlijk. En toen besefte ik al snel wat er allemaal gebeurd was. De anderen waren weg zo te zien. De twee sliepen nog. Ik lag op mijn zij. Ik voelde hun grote pikken. Ze waren hard. Twee grote ochtend lullen. Ik lag tussen hen in gekronkeld met twee harde staven aan elke kant die ik tegen me aan kon voelen. Zo heb ik nog een tijdje lang nagenoten.

    /   Beantwoorden  / 
 106. MoniekBlonde

  Geile meiden zijn helemaal weg van die geile lekkere gespierde groot geschapen Mocros…in de sportschool kom je altijd van die lekkere knappe gespierde mocros die heerlijk hun spieren kweken, ik val alleen op marokkaanse mannen want die zijn gewoon de alle lekkerste en het geilste.

    /   Beantwoorden  / 
 107. lisaaa

  http://mocrosexverhalen.blogspot.nl/

  Check deze site, heerlijke geile seksverhalen over groot geschapen Marokkaanse mannen

    /   Beantwoorden  / 
 108. else37

  Ik ben benieuwd of er ook vrouwen zijn die zich bijvoorbeeld eens op het toilet hebben gevingerd terwijl ze fantaseerde over een marokkaan? Bijvoorbeeld na het zien van film of een lekkere marokkaan? Zou je die dan met ons willen delen, hoe dat ging en hoe de situatie was? En of je man op de bank zat of aan tafel. En wat je toen voelde. Zou tegek zijn!

    /   Beantwoorden  / 
  1. karim

   Hmmm ik wil jou wel op de wc pakken hmm hart diep spuit ik in je

     /   Beantwoorden  / 
 109. SuriChicksLovesMocroDicks

  Surinaamse meiden zijn dol op grote lekkere dikke mocro pikken, Negerinnen word heerlijk genomen door die lekkere gespierde groot geschapen mocros.

    /   Beantwoorden  / 
 110. karim

  Welke vrouw heeft intressen in mijn gespierde licht getinte marokkaanse dikke lul stuur me een berichtje [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
 111. chantel93

  i love big moroccan cocks only, marokkaanse mannen zijn lekker groot geschapen en hebben hoge uithoudingsvermogen in bed,ik ben echt verslaafd aan die lekkere grote dikke mocro pikken.

    /   Beantwoorden  / 
  1. karim

   Chanel ik sta open voor je stuur me een hotmail bericht schatje xxx

     /   Beantwoorden  / 
 112. karim

  Chantel93 stuur me een hotmail bericht sta open voor jou schatje xxxxxxx

    /   Beantwoorden  / 
 113. NiksLekkerderdanMocros

  http://mocrosexverhalen.blogspot.nl/

  Mocro Pik is het lekkerste en het grootste

    /   Beantwoorden  / 
 114. LekkereChick

  Marokkaanse jongens zijn inderdaad heel erg groot geschapen ze hebben zeker de grootste pikken, ze zijn ook sterker en atletischer gebouw dan andere volken! IK BEN ECHT EEN LIEFHEBBER VAN GROOT GESCHAPEN MOCROS!

    /   Beantwoorden  / 
 115. JaneSurimilf

  Ik wil door en lekkere enorme knappe gespierde groot geschapen Marokkaan genomen, ik ben en lekkere volslanke surinaamse moeder van 43 jaar, ik heb nooit een Marokkaan gehad ik wil het dolgraag mee maken die lekkere grote dikke marokkaanse paal.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Krimo

   SuriMilf, wat zou je doen met een mocro?

     /   Beantwoorden  / 
 116. RastaNigga

  Surinaamse vrouwen zijn gek op grote dikke marokkaanse dicks, ze gaan er heerlijk los op die lekkere groot geschapen marokkaan.

    /   Beantwoorden  / 
 117. Jermaine

  Mijn Surinaamse buurvrouw, echt en lekkere geile negerin met grote dikke billen, haar man is een dikke surinaamse man, hij is zeker klein geschapen. want wanneer hij na ze werk gaat, zie ik steeds verschillende Marokkaanse jongens bij haar huis komen, ze neuken haar in een groepje zeker, ze is zeker verslaafd aan die groot geschapen mocros.

    /   Beantwoorden  / 
 118. geilhoor

  Soms denk ik er wel eens aan hoe het zou zijn om mijn vriendin geneukt te zien worden door een mocro. Zo een met een pik van 24 cm. Als ik daar dan aan denk word ik geil. Terwijl ik helemaal niet wil dat ze met een ander neukt. Maar debgedachte dat zij (blond haar, slanke lange benen, blauwe ogen, D-cup, dus een echte “hollandse meid”) door een groot geschapen marokkaan geneukt word.

  Is er nog iemand die daar wel eens aan denkt. Nogmaals, ik zou het in het echt niet willen!!! Maar als ik er aan denk word ik toch geil.

  Is dit heel vreemd?

    /   Beantwoorden  / 
  1. karim

   Wil je haar met me delen

     /   Beantwoorden  / 
 119. BigMoroccanCocks

  Keep Your Hot Wife Away From Big Moroccan Dicks

  Je raakt je geile vrouw kwijt aan die dominante groot geschapen lekkere gespierde mocros,Want wanneer je vrouw een Grote Lekkere Dikke Marokkaanse pik gehad heb wilt zij nooit meer iets anders dan die heerlijke grote mocro pik.

    /   Beantwoorden  / 
 120. BlondeAnnet

  The most handsome of all bodybuilders are Moroccans. Their bodies have great definition and they have the best faces with beautiful dark features.

    /   Beantwoorden  / 
 121. Claudiaaaa

  Mocros hebben hele grote dikke pikken, en ze kunnen echt lekker neuken.

    /   Beantwoorden  / 
 122. shientaa

  Marokkaanse jongens zijn lekker gespierd en hebben mooie huidskleur lekker licht getint, en mooie witte tanden, en ze ruiken lekker..en ze hebben mooie kleding stijl, hun uiterlijk is heel belangrijk en ze zijn heel erg groot geschapen en super goed in bed

    /   Beantwoorden  / 
 123. mocropiksletjee

  I Love Hot Maroc Boys, ze zijn lekker licht getint en lekker atletisch gebouw lekkere sixpacks!!hun pik is lekker groot en heel dik, en ze kunnen het lang volhouden ze laten ej alle hoeken van de slaapkamer zien, je word echt verslaafd aan die lekkere knappe gespierde enorme groot geschapen Marokkaan!! ik ben echt een mocro sletje ik laat me alleen neuken door geile mocros.

    /   Beantwoorden  / 
 124. geilemilf34

  Marokkaanse jongens zijn gewild bij mooie,lekkere geile vrouwen, elke vrouw heeft seks fantasies over lekkere groot geschapen mocros, het zijn allemaal mocro pikken lovers.

    /   Beantwoorden  / 
 125. Ziko

  Hi voor de geile dames die van een lekkere dikke lange harde glad getinte besneden lul houden mail mij [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
 126. Ziko

  Ik zoek n discrete date met n geile blanke of donkere dame dat eens lekker langdurig gelikt en diep door geneukt wil worden door een heerlijke dikke lange harde glad getinte besneden lul van (23cm) ik zelf ben 27 jaar jong woonachtig in Amsterdam ben goed verzorgd slank strak lichaam en zeer discreet je mag mij bellen of sms op . 06 86 32 95 03 je mag mij vertellen wat je zoekt

    /   Beantwoorden  / 
 127. Ziko

  Ik ben 27 jaar jong slank strak lichaam licht getint ik heb een heerlijke dikke lange harde glad getinte besneden 23 cm lul woonachtig in Adam ben real en discreet zoek n lekkere geile blanke of donkere dame dat discreet wil date met een BigMarocCock 24 cm no fake je mag mij bellen of sms’n op 06 86 32 95 03 .

    /   Beantwoorden  / 
  1. mocropiksletjeee

   ik zal zeggen ga na xhamster.com open een account met je grote mocro pik, je gaat heel veel vrouwen krijgen die dolgraag die mocro pik willen voelen, big moroccan cocks zijn heel populair.

     /   Beantwoorden  / 
 128. Clydeee

  Pfff ik ben lid van een Sportschool waar ik soms lekker train en ik kijk graag na lekkere dames die daar trainen . Achteraf ging ik dus ook douche en er stond een Marokkaan zich te wassen. Zijn lul kwam bij zijn knie. en hij was al heel lang. Ik durfde niet eens meer mijn handdoek af te doen en te gaan douchen .

    /   Beantwoorden  / 
 129. surinaamsechick27

  Geile fantasie van een Surinaamse meid

  Ik ben Kimberley een 28 jarige geile Surinaamse meid, ik heb lang zwarte haar 1,75m mooie slanke lichaam lekkere ronde kontje cup. Ik heb een vriend, maar fantaseer al heel lang om gepakt te worden door een echt mocrolul. Mijn vriend weet dit natuurlijk niet, maar dat hoeft ook niet.
  Na Heel lang rond te lopen met zo een fantasie besloot ik echt wat aan te doen. Dus besloot ik om stiekem een lekkere Marokkaan te zoeken via internet, op een chatsite heb ik uiteindelijk een jongen ontmoet in de buurt van mijn woonplaats. na een tijdje heen en weer gechat hebben en ik achter ben gekomen dat hij 28cm in zijn broek heb besloot ik toch te daten.
  Wij spaken af op zijn adres opeen zaterdag middag, Ik trok een strakke jurk waar me kont in goed zichtbaar (mocros houden van kont). Ik belde aan bij hem thuis hij deed de deur open en begon me gelijk te tongen. eenmaal binnen nam hij me gelijk mee naar zijn slaap kamer. die strakke jurk was heel snel uit. hij trok me slipje en uit en begon me te likken. ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Mijn Surinaamse vriend was meestal binnen 5 minuten klaar. Ik was zo nat, het enige wat ik nu wilde was zijn mocro paal in m’n mond. Ik deed zijn broek open en haal de hem eruit, wawwwww wat een ding, ik heb nog nooit zoiets gezien jeetje, ik probeerde hem te zuigen maar meer dan zijn eikel ging er niet in zo dik was. Maar toch probeerde ik. Ondertussen was hij mij kutje weer aan het likken.
  Ik wilde die paal echt voelen, dus ging ik op me rug liggen met mijn benen wijd, hij ging voor me staan en drukte zijn paal bij mij naar binnen, ohhhhh my god wat een ding het lukte gewoon bijna niet, mijn Surinaamse vriend heeft 12cm dat is echt heel wat anders. Maar rustig probeerde hij mij te neuken en omdat ik zo nat was lukte het uiteindelijk. Het voelt nu zooooo lekker, hij neukte mij als een beest. Volgens mijn ben ik inmiddels drie keer klaar gekomen. Hij heeft me in alle standjes geneukt. Ik wilde zijn zaad in m’n mond als een echte pornoster. Dat hoefde ik hem geen twee keer te vragen. Hij kwam voor me staan en spoot m’n mond helemaal vol. Ik was een echte slet.

  Na uitgebreid geneukt te hebben besloten we de volgende week weer te daten, samen met nog een vriend van hem. Ik heb de hele week jeuk aan m’n kut gehad, als m’n vriend me neukte voelde ik amper zijn lul, ik verlangde naar die mocro paal.
  Eindelijk was het zaterdag ik ging weer naar zijn huis, wetend dat ik nu door twee mocros geneukt zou worden. Toen ik aanbelde werd ik weer verwelkomd door die jongen alleen was hij dit keer niet alleen. We gingen weer naar zijn bed zonder al teveel te zeggen, alleen had ik deze week twee Marokkaanse palen tot mijn beschikking. Ik ben die hele dag geneukt en gelikt door die palen, om de beurt. Op een gegeven moment was ik zo gewend aan die mocro palen dat ik ze allebei wilde voelen. Ik lag op de ene jongen terwijl de andere zijn paal ertussen probeerde. Ah wat een genot, ook voor hen was het duidelijk lekker. Die jongen zijn vriend kwam heel snel in me. Ik voelde zijn zaad naar binnen stromen. Een paar tellen later was ook de ander zover en spoot mijn kutje helemaal vol.
  Ik ben wel tien keer klaargekomen die dag. We besloten om toch echt vaker te neuken, zo lekker was het.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Ziko

   Geile je houd wel van n lekkere dikke lange stevige besneden Marokkaanse lul, heb hier n 23cm lang 16cm dik omtrek !

     /   Beantwoorden  / 
 130. Marokaansetijger

  Ik zoek n discrete date met n geile blanke of donkere dame dat eens lekker langdurig gelikt en diep door geneukt wil worden door een heerlijke dikke lange harde glad getinte besneden lul van (23cm) ik zelf ben 27 jaar jong woonachtig in Amsterdam ben goed verzorgd slank strak lichaam en zeer discreet je mag mij bellen of sms op . 0687507615 je mag mij vertellen wat je zoekt

    /   Beantwoorden  / 
 131. Surinamer234

  Negerinnen zijn gek op lekkere groot geschapen maroc boys, als je gespierd bent en van marokkaanse afkomst lekker licht getint neuk je elke negerin!!! ze zijn gek op lekkere grote dikke mocro pikken.

    /   Beantwoorden  / 
 132. Kim24

  Marokkaanse jongens zijn echt heel mooi, sexy en lekker flink groot geschapen, ze kunnen echt lekker beffen heerlijk lang door neuken met die lekkere grote dikke marokkaanse paal! elke vrouw lust die mocro pik wel.

    /   Beantwoorden  / 
 133. BlakkaMang23

  Surinaamse dame zegt dat mocros de beste zijn!!!

  http://blackbitches.sexdumpert.nl/video/suri-dame-zegt-dat-mocros-de-beste-zijn.html

  Je merkt steeds meer en meer donkere vrouwen gaan vol op voor die enorme lekkere grote dikke mocro pik, want negers zijn klein geschapen en kunnen niet neuken daarom zoeken die negerinnen het bij de mocros die zijn gewoon de beste in bed.

    /   Beantwoorden  / 
 134. milf

  Eerste ervaring met een Marokkaan is meteen een voltreffer. Ben verslaafd aan zijn lichaam, geur, uithoudingsvermogen en de meest fantastische sex ooit.
  En als dit fout loopt…ga ik terug voor een Marokkaan

    /   Beantwoorden  / 
 135. GeileBabe

  Het is algemeen bekend dat Mocros het lekkerste zijn en het knapste, na afloop wil je niks anders meer, ze zijn beter dan andere volken,Mocros zijn echte lovers in bed ze zijn lekker groot geschapen en lekker gespierd en super geil.

    /   Beantwoorden  / 
 136. MocroMeid35

  Marokkaanse mannen zijn echt knap, en lekker groot geschapen en lekker mooi gespierd en super goed in bed.

    /   Beantwoorden  / 
 137. AngelaBlondeChick

  Ik ga binnenkort naar Marokko voor vakantie. Kijk er erg naar uit en dan niet alleen voor het vakantie maar ook voor de Marokkaanse mannen daar

  Heb tot nu toe alleen maar gekeken naar die aantrekkelijke gespierde licht getinte Marokkaanse mannen, Wie weet wat de beste discotheken zijn waar leuke Marokkaanse mannen zijn? Ik zoek adviezen wat wel en niet te doen met mannen daar

    /   Beantwoorden  / 
  1. karim

   wanneer ga je ik ga binnen over 5 5 weken

     /   Beantwoorden  / 
 138. Chantal85

  Negerinnen en Lekkere Geile Blanke Vrouwen hebben echt voorliefde voor geile,lekkere groot geschapen gespierde Marokkaanse jongens heb ik gemerkt, ze fantaseren allemaal over die lekkere grote dikke lange Mocro Pik van die Lekkere Marokkaan.

    /   Beantwoorden  / 
 139. Ziko

  Ik Moet zeggen dat Ik wel eens date met een negerin en die geniet volop van Mijn Dikke lange harde glad getinte besneden mocro lul zo geil en zo sexy dat ik haar meerde x laat spuiten en ik zelf spuit graag ook lekker veel ! asl je n donkere dame bent dat van een lekkere dikke harde stevige besneden getinte lul houd mag je gerust om mijn mail of tel vragen. Pstt blonde dames zijn ook welkome

    /   Beantwoorden  / 
 140. Rosa23

  Mocros Zijn Te Groot Geschapen, tijdens het seks doet het gewoon te pijn soms kan ik weken niet goed lopen door die enorme grote dikke mocro pik, maar het zijn wel hele mooie gespierde mannen altijd, ze zetten er echt altijd goed en lekker eruit, ik heb wel zwak voor knappe Marokkaanse jongens.

    /   Beantwoorden  / 
  1. karim

   samen genieten

     /   Beantwoorden  / 
 141. Talitha

  Marokkaanse mannen betere minnaars dan Negers en Blanke Mannen.

  Wat is dat toch met marokkaanse mannen en seks? Ze zouden een enorm geslacht hebben en ontzettend goed zijn in bed. Niet voor niks wordt gezegd: once you go moroccan men, you’ll never go black men . Maar presteren de Marokkaanse mannen echt zoveel beter dan hun blanke en zwarte concurrentie?

  Grootte

  Ten eerste wordt gezegd dat marokkaanse mannen een grotere penis hebben dan Negers en Blanke. Als we naar de statistieken kijken, blijkt dit wel te kloppen. De grootste piemels ter wereld zijn te vinden in Marokko. Ook in Arabische landen zijn ze gemiddeld wat groter dan in Europa. Het lijkt dus zo te zijn dat Marokkaanse mannen gemiddeld groter geschapen zijn. Daarnaast komt een marokkaanse penis ook gewoon wat indrukwekkender over dan een zwarte en wit exemplaar.

  Lichaam

  Maar niet alleen zijn penis is indrukwekkend, een marokkaanse man ziet er sowieso interessant uit. Zijn licht getinte kleurtje, grote lichaam en gespierde armen zorgen bij veel vrouwen voor kriebels. Vooral blanke en zwarte vrouwen vinden het maar wat spannend om met zo’n mooi lichaam het bed te delen.

  Betrokken minnaar

  Daarnaast zouden marokkaanse mannen geïnteresseerde en betrokken minnaars zijn. Ze hebben niet alleen oog voor de lichamelijke behoeftes van vrouwen, maar ook voor het psychische gedeelte.

  Ritme

  In bed wordt natuurlijk veel bewogen en dus zou het ook nog iets met het ritme van mannen te maken kunnen hebben. Tenslotte hebben marokkaanse mannen een veel beter gevoel voor ritme dan blanke mannen en negers
  In je hoofd

  Het grootste deel van de ervaring tijdens de seks heeft echter niks te maken met grootte of bewegingen, maar zit in je hoofd. Sommige vrouwen hebben voor zichzelf besloten dat ze het lekkerder vinden met een marokkaanse man en zullen dan ook niet snel meer seks met een blanke man en donkere man proberen. Ze raken opgewonden van het idee of door de uitstraling van de marokkaanse mannen. Dit heeft dus niks met de daadwerkelijke prestaties tussen de lakens te maken.

  Maar of er nou echt iets is als een bepaald volk of een bepaalde huidskleur die aangeeft hoe goed mannen in bed zijn? Ik betwijfel het. Seks is namelijk niet alleen lichamelijk, het is de hele ervaring. Als je tot over je oren verliefd bent op iemand, kan dit al zoveel doen. Dus zijn marokkaanse mannen echt beter in bed? Veel vrouwen zullen het misschien beamen, maar het blijft een persoonlijke voorkeur.

  Ik heb dit vaker gehoord. Marokkanen zijn ritmischer in bed en doen het met meer passie. Plus dat ze meestal wat groter geschapen zijn. Zijn mocros betere minnaars dan blanken en Negers?

    /   Beantwoorden  / 
 142. SurinaamseWendy

  Hallo meiden,

  Ik heb al een tijdje een leuke vriend maar betrap mezelf er steeds vaker op dat, als we seks hebben, ik fantaseer over een grote marokkaanse man. Ik heb niet een bepaald persoon voor ogen maar gewoon een grote brede marokkaanse man die me gewoon neemt zoals hij dat graag wilt en dat ik onderdanig ben.

  Ik heb het nog nooit gedaan met een marokkaanse man maar ze zeggen: once you go moroccan men, you’ll never go black men . Is het waar wat ze over marokkaanse mannen zeggen? Meer ritmegevoel, groter uithoudingsvermogen enz … Natuurijk weet ik dat je niet mag generaliseren maar toch…

  Hebben meer meiden fantasien als ze vrijen met hun vriend of ben ik een uitzondering?

  Liefs, Wendy

    /   Beantwoorden  / 
 143. Bodinee

  “10 REDENEN OM EEN MAROKKAANSE MAN TE DATEN”
  He’s got the moves! De kans is groot dat hij op de dansvloer – al helemaal vergeleken met de gemiddelde Nederlandse man – sexy losse heupjes heeft. En dát komt weer prima van pas in bed…
  - Zijn zachte, volle lippen zoenen heerlijk!
  - Jullie krijgen de mooiste kindjes die er maar bestaan. Stiekem zijn we toch allemaal een beetje jaloers op de prachtige halfbloedjes van Badr Hari en Chantal?
  - Extra reden voor reisjes naar het buitenland. Dit jaar wéér kerst vieren bij zijn familie in een zonnig warm land? Hè, wat vervelend nou…
  - Jullie zijn het levende bewijs dat verschil in afkomst geen barrière is in de liefde. En dat kan iedereen zien!
  - Elke keer als jullie samen naakt in bed liggen, besef je hoe mooi jullie huidskleuren bij elkaar afsteken.
  - Marokkaanse mannen hebben over het algemeen meer passie dan onze nuchtere Hollandse knapen.
  - Het verbreedt je kennis over de wereld, want je krijgt er een gratis een lesje over zijn cultuur bij.
  - Je zat er vast al op te wachten: zijn piemel. Meer uitleg lijkt ons overbodig.
  - Marokkaanse mannen zijn vaak echte gentlemen. Deuren open houden, lieve complimentjes… Ons hoor je niet klagen!

    /   Beantwoorden  / 
 144. Biancaa

  ‘Ik zou ook wel eens willen weten hoe het is om met een marokkaanse man te sexen

  Dat alle marokkaanse mannen grote piemels hebben, dat het charmante mannen zijn, dat ze allemaal losse heupjes hebben en dat het piekfijne zoeners zijn, zo met die lekkere volle lippen.

    /   Beantwoorden  / 
 145. eva

  ik ben vandaag heerlijk genomen door een lekkere grote gespierde marokkaanse man ze lul was ooooh my god groot en dik zeker boven de 28cm, hij was een beest in bed.

    /   Beantwoorden  / 
 146. LekkereBlodinaaaa

  Fantaseren over die lekkere,mooie gespierde groot geschapen mocros dat is het geilste wat je kan overkomen in je seksleven, ik wil dolgraag alleen door lekkere grote dikke mocro pikken genomen worden dat is zo lekker geil en verslavend na afloop wil je niks anders meer dan die lekkere geile mocro pik

    /   Beantwoorden  / 
 147. IkHouVanMocros!

  Ik ben ook echt een mocro dick lover. Het zijn gewoon echte tijgers, neuken je genadeloos door en laten je echt voelen dat je zijn sletje bent in bed. Uit bed zijn het echte gentlemans en behandelen ze als een prinsesje, eenmaal in bed ben je weer zijn sletje. Love it!

    /   Beantwoorden  / 
 148. Lindsay

  grappig dat heel veel vrouwen kennelijk verheugen op een mooie, forse marokkaanse lul, ze fantaseren allemaal over die lekkere gespierde mooie enorme groot geschapen Marokkaan, ze willen allemaal daar door genomen worden vinden ze heel spannend en lekker

    /   Beantwoorden  / 
 149. jacky

  Ik wil niks anders meer dan die lekkere,grote dikke mocro pik, ze zijn echt knap en lekker gespierd en heel erg groot geschapen ze kunnen echt lekker beffen en heerlijk langdurig neuken, ze zijn gewoon de beste in bed! ik wil alleen mocros en niks anders meer

    /   Beantwoorden  / 
 150. jaleesa

  Ik heb nog nooit een marokkaan geneukt maar stiekem fantaseer ik over lekkere geile gespierde groot gedchapen mocros maar ik ben wel bang dat ik verslaafd word aan die lekkere grote dikke mocro paal

    /   Beantwoorden  / 
 151. Ingeee

  Ze zeggen dat mocros hele grote dikke lullen hebben en dat ze lekker kunnen likken en neuken het Zijn hele mooie Mannen trouwens

    /   Beantwoorden  / 
 152. Stephanieee

  Mocros zijn sportieve jongens heel talentvol vaak athletische gespierde bouw en heel erg groot Geschapen flink grote dikke lullen

    /   Beantwoorden  / 
 153. sanneee

  ik wil ook dolgraag door een lekkere enorme groot geschapen Marokkaan genomen worden, ik ben nieuwsgierig na die dikke mocro lul

    /   Beantwoorden  / 
 154. surinaamsemoedertjeee

  Ik ben vandaag lekker vreemd gegaan van mijn surinaamse man hij is klein geschapen echt een loser, hij kan niet neuken niet likken, ik ben een grote negerin ik heb en echte sterke dominante gespierde marokkaan, dus ik besloot opzoek na de eerste beste lekkere marokkaan en ja het lukte gewoon, die marokkaan wou mijn een echte surinaamse mocro sletje die alleen beschikbaar is voor lekkere,geile groot geschapen mocro boys, negers moeten gestraft en als straf mogen ze lekker toe kijken, hoe zijn geile negerin gepaalt word door wilde dappere mocro boys die je helemaal kapot neuken met hun enorme lekkere grote dikke mocro lullen

    /   Beantwoorden  / 
  1. anaour

   Mm ik wil je zeker straffen en je helmaal doorneuken totdat je niet meer kan lekker Surinaamse huismoedertje ik ben gek daarop wil je de nacht van je leven laat me weten en dan zul je de nacht van je leven krijgen [email protected] mail me daar en je zult er geen spijt van krijgen beloof ik je en is een garantie

     /   Beantwoorden  / 
 155. hanab34

  mocro boys zijn inderdaad zwaar geschapen en de lekkerste in bed

    /   Beantwoorden  / 
 156. manuelaaa

  marokkaanse jongens zijn altijd zo stoer en dominant echte mannen namelijk ze zijn beetje te groot geschapen is best pijnlijk , soms gaat die grote mocro pik niet na binnen is te groot en wat ze zeggen over mocros klopt echt ze hebben de grootste piemels

    /   Beantwoorden  / 
 157. bmclove

  de reden dat mensen niks wisten van grote dikke lekkere mocro pikken is omdat het een moslim volk is ze spelen geen porno films maar de mocros van nu spelen wel porno ze hebben de grootste piemels elke volk is jaloers op ze

    /   Beantwoorden  / 
 158. sannny

  Ik heb gehoord dat mocros de grootste lullen hebben met de lekkerste sperma ze spuiten ook heel veel warme marokaanse zaad in je mond je word verslaafd heb ik gehoord en ze kunnen langdurig neuken en kunnen je spuitend klaar laten komen ik wil het ook proberen maar ben bang dat ik verslaafd word

    /   Beantwoorden  / 
  1. anaour

   Sanny, ik geef je geen garantie op verslaving ik persoonlijk denk het wel maar.. ik geef je wel garantie op de lekkerste seks in je leven dat je niets anders wilt dat zeker mail me

     /   Beantwoorden  / 
 159. sexy

  grote mocros grote lullen, als je door zo enorme groot geschapen marokkaan word genomen wil je niks anders meer je gaat weken niet kunnen lopen

    /   Beantwoorden  / 
 160. ebonyyyy

  whooooo!marokkanen zijn prachtig en lekker knap mooi gespierde lijf grote pik, ze hebben echt gevoel voor seks ze luisteren na de vrouw in bed, ik wil alleen mocros

    /   Beantwoorden  / 
  1. anaour

   Mail me ebony en ik laat je zien wat voor groots je gaat krijgen en seks van je beste leven… luisteren in bed is voor mij een lust en ik ben gek op ebonny mail me en je zult de nacht van je leven krijgen

     /   Beantwoorden  / 
 161. stephanieee

  mocros beter neuken beter dan negers en blanke mannen dat is algemeen bekend daarom zijn ze jaloersop lekkere gespierde licht getinte groot geschapen mocros hun kunnen de lekkerste en de geilste vrouwen krijgen elke vrouw geilt op mocros!!

    /   Beantwoorden  / 
 162. shani

  Mocros zijn het lekkerste en het knapste en het beste in bed en ze hebben de grootste piemels punt uit!!! niemand doet het als de mocro

    /   Beantwoorden  / 
 163. blondeee

  negerinnen houden van lekkere grote dikke mocro pikken ze willen niks anders meeeer i love Big Moroccan Cocks Only!!!! ik val niet op negers ik vind ze lelijk en onaantrekkelijk, ik wil nikd van ze weten domme lage praatjes hebben negertjes ze kunnen domme lelijke onzekere vrouwen krijgen moooie vrouwen met smaak en gezonde verstand goede hart valleen op mocros

    /   Beantwoorden  / 
 164. greeneyesgirl

  serve and worships only Huge Moroccan Cocks Ik ben verslaafd aan grote dikke mocro lullen mocros zijn kapppoot sexy en knap en lekker

    /   Beantwoorden  / 
 165. rieke

  Ik heb met onbeperkt veel Marokkaanse jongens tot mannen gehad . HET IS ECHT NIET WAAR DAT EEN IEDER MAROKKAANSE MAN EEN GROTE PIK HEBBEN! sommige hebben kleiner dan van de Aziaten. Raar vind ik dat ze op internet fotos van Marokkanen plaatsen met zulke grote lullen,, dat is gewoon nep.geloof niet erin want het is echt niet waar.. Ik vind dat Hollanders en Negers toch grotere pikken hebben , Misschien 1 van de 1000 ste marokaan heeft war grotere pik ,, WIE HOUDEN ZE HIER VOOR DE GEK DAT MAROKKANEN GROTE PIK HEBBEN !! HAHAH ZEKER IS HIER ALLES DOOR MAROKKANEN GESCHREVEN,,, ZE WILLEN TOCH VAN ERGENS DE AANDACHT TREKKEN! HELAAS MAAR NIET WAAR

    /   Beantwoorden  / 
 166. BIGM

  je bent en hater, zeker en zo zielige neger, die er niet tegen kan dat mocros negereinnen kapot neuken, jij heb zogenaamd heel marokko genuekt ik ben en grote gespierde marokkaan uit amsterdam en heb en pik van 30cm lekkere grote dikke mocro pik, wij mocros nemen alles over we gaan elke vrouw neuken MOROCCANMENPOWER, BADR HARI BADR HARI MOCROS ZIJN HET BESTE!

    /   Beantwoorden  / 
 167. badrharilover

  Badr likt niemands hielen. Badr zegt: Ik sterf met opgeheven hoofd. Ik kom uit jullie wijken. Ik ken jullie verdriet. Ik ken jullie pijn. Ik vecht voor jullie trots en waardigheid..

  Marokkanen zijn het beste in bed en hebben de grootste piemels, dames neuk grote mocro lullen dan kom je er achter

    /   Beantwoorden  / 
 168. blondemilfjwee

  negers en blanke mannen hebben kleine piemels,mocros hebbeb de grootste piemslz iz een feit

    /   Beantwoorden  / 
 169. geileblondemilf

  mocroboys zijn knap sexy licht getint gespierd grooot geschapen

    /   Beantwoorden  / 
 170. geilenegerin33

  marokkaaAnse jongens zijn echt leuk en knap en super groot geschapen, ze doen echt alles met je echt gentleman’s ik val alleen op mocros beter dan negerstjezss ik val er niet op ben donker mAar wil lekkere grote dikke mocro lullen lekker neuken

    /   Beantwoorden  / 
 171. chanel23

  ik word hier echt nieuwsgierig, ik vind marokkaanse jongens echt heel aantrekkelijk lekkere kontjes, en lekker mooi gespierd en zeker heel erg groot geschapen daar staan ze ook echt bekend om,

  Marokkaanse jongens zijn het lekkerste ne het knapste wat er is.

  heel veel negerinnen en blanke vrouwen geven hun voorkeur alleen na marokkaanse jongens zij willen niks weten van andere afkomsten, zij vallen alleen op mocros en niks anders ze zijn verslaafd aan BIG MOROCCAN COCKS!

    /   Beantwoorden  / 
 172. bmclover

  ik vind moslims jongens licht getint mooi sportief schoon, ruiken lekker en besneden lekkere getinte grote mocro pikken, marokkaanse jongens zijn echt lekker en geil en heeel erg aantrekkelijk ik word echt opgewonden natte doos nu door die grote mocro pik fantasie…ik wil niks anders meer dan lekkere geile knappe mocros

    /   Beantwoorden  / 
 173. BIGMOROCCANCOCK

  Grote Gespierde Marokkaanse Mannen Grote Dikke Mocro Lullen

  Dat willen vrouwen, sportschool marokkaanse jongens met enorme grote lange lullen…MoroccanMenPower

    /   Beantwoorden  / 
 174. BMCWANTED

  ik ben verslaafd aan lekkere grote dikke mocro lullen vanaf 30cm liefst veel ervaring met groot geschapen licht getinte maroc boys, lekker gespierd knappe kop mooie geile volle lipjes lekkere grote dikke licht getinte mocro lullen zo lekker groot en dik en de beste in bed ik fantaseer over lekkeere mooie gespierde groot geschapen mocros ik wil door ze kapot geneukt worden ik wil niks anders meer mocros hebben de grooootste lullen en de lekkerste

    /   Beantwoorden  / 
 175. BMCLOVERS

  geef mijn maar die lekkere licht getinte gespierde enorme groot geschapen Marokkaanse mannen…­die beffen en kunnen heel goed neuken…­ze laten je echt genieten van die enorme lekkere grote dikke mocro pik!­ ( big moroccan cocks….­try bmc only ladies!­ Moroccan Men Deserve The Best!!­

  Negers en Blanke mannen zijn gewoon te gay en te soft en te klein geschapen mocros zijn veel lekkerder en knapper en beter en groter geschapen dan elke volk!!! probeer maar en lekkere grote dikke mocro pik, je wilt niks anders meer in je geile kutje dan die dikke mocro pik.

    /   Beantwoorden  / 
 176. BMCSluts

  Jah Jah Dames jullie weten allemaal goed te weten eindelijk de waarheid de enige echte official onderzoek, licht getinte marokkaanse jongens uit nador en riffies zijn het groootste geschapen mannen in de hele wereld….dames willen allemaal dolgraag lekkere licht getinte groot geschapen mocros..vrouwen worden alleen opgewonden van lekkere atletische gespierde marokkaanse jongens die enorme erg grooot geschapen zijn ze neuken …dames ga los op grote dikke mocro lullen neuk los erop het is zoooo grooot en dik en lekker besneden schoon en licht bruin, mokkaaaaa

    /   Beantwoorden  / 
 177. BIGMOROCCANCOCKLOVERS

  BIG MOROCCAN COCK LOVERS WELCOME TO MOROCCAN MEN BIGDICKS…PORN

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.