Machomannen ruiken woestaantrekkelijk

Foto: Flickr.com/ JorgeMiente.es

Foto: Flickr.com/ JorgeMiente.es

Mannen met flink wat testosteron zijn woestaantrekkelijk voor vruchtbare vrouwen. Het maakt niet uit of de heren hun type zijn of niet, slechts hun geur bezorgt ze knikkende knieën.

Wetenschappers van de University of California ontdekten dat vrouwen in hun vruchtbare periode zich vooral aangetrokken voelen tot mannen met veel testosteron. Dat kunnen de dames namelijk ruiken. De wetenschappers lieten mannen twee nachten in een T-shirt slapen. In die dagen mochten ze geen parfum gebruiken en ook niet drinken, roken of sterk gekruid voedsel eten.

Daarna mocht een groep vrouwen aan de shirts ruiken. Volgens de wetenschappers vonden vruchtbare vrouwen de T-shirts van machomannen heel sexy ruiken terwijl ze dames die op dat moment in een andere fase van hun cyclus waren koud lieten.

Testosteron
Mannen met veel testosteron hebben over het algemeen genomen een lage stem, brede schouders, veel haar, maar niet per se op ‘t hoofd en een dominant karakter. Niet vreemd dat vruchtbare vrouwen vallen voor deze ubermannen want zij hebben vaak een grote seksdrive en goede genen.

Wil je dit stukje wetenschap als man nou uitbuiten, gebruik dan zou min mogelijk fijne parfummetjes, after shaves, shampoos en douchegels. Vrouwen beslissen op basis van lijfgeur of ze iemand aantrekkelijk vinden. Als zij aan iemand snuffelt, rekenen haar hersens razendsnel uit of de DNA-combinatie voor gezonde kinderen zorgt. En als dat zo is, wordt ze makkelijk verliefd.

Lees ook:Sommige vrouwen zijn te knap om te trouwen
Lees ook:‘Vrouwen in rood hebben zin in sex’
Lees ook:Vrouwen ruiken mogelijk meer dan mannen
Lees ook:Zweet is goed!
Lees ook:Nieuw tv-programma over ‘Cougar Love’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.