Restaurant slechtste plek voor eerste date

Foto: Flickr.com/ Kempinski Grand Hotel

Foto: Flickr.com/ Kempinski Grand Hotel

Waar spreek je af tijdens een eerste date? Een restaurant klinkt als een goede optie, maar is volgens lichaamstaal-expert Blake Eastman het slechtste idee ooit.

Eastman is een voormalig pokerspeler die met alle kennis die hij als professioneel gokker heeft vergaard Nonverbal Group heeft opgericht. Hij raadt singles aan de eerste date zo actief mogelijk te maken omdat je dan beter kan zien of iemand oprecht geïnteresseerd is.

Ga Bowlen!
Aan een tafeltje zitten en eten is volgens de deskundige veel te suf omdat er te weinig bewogen wordt. Bowlen dat is de beste activiteit om te ondernemen op een eerste date. Eastman legt uit: “Beweging is een grote indicator voor succes. Dates gaan over leuke dingen doen en beleven en je ziet dat er tijdens geslaagde eerste dates vaak veel bewogen wordt.”

Hoe je je lichaam draait en hoe jouw lichaam dat zich tot dat van je date verhoudt, zegt alles over aantrekkingskracht en succes. Omdat je je lichaam vaak onbewust beweegt, is het ook nog eens een hele eerlijke manier van converseren. En wanneer je stil aan een tafeltje zit is er te weinig ruimte om even in elkaars ruimte te kruipen of elkaar aan te raken.

Lees hier meer over lichaamstaal tijdens een eerste date.

Als je date erop staat met je uit eten te gaan, probeer dan in ieder geval ook een andere activiteit te plannen zoals een wandeling, een potje poolen of stiekem toch een ‘spontaan’ wedstrijdje bowlen.

Bron: Daily Mail



Lees ook:Deze activiteiten zijn leuk op een eerste date
Lees ook:Eerste afspraakje, wat te doen?
Lees ook:Scheren en succes
Lees ook:Cruciale fouten van mannen op de eerste date
Lees ook:Jeej, sex op de eerste date is oke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.