Cruciale fouten van mannen op de eerste date

depression-84404_640

Ook mannen maken fouten op dates, hier de meest voorkomende.

Gisteren deelde ik de lijst van Be2 met veelgemaakte fouten door vrouwen, vandaag die voor mannen:

1. direct met de vrouw naar bed willen

Vrouwen merken het wanneer de man net iets te enthousiast is hier in. Een dame vindt het geen fijn idee wanneer ze merkt dat een man haar alleen mee uit heeft genomen voor het nachtje die er, zo hoopt hij, op volgt.

2. teveel drinken

Een drankje om het ijs te breken is prima, maar overdrijf niet. Zo verlies je jezelf en dat vinden vrouwen niet aantrekkelijk.

3. niet genoeg nadenken

Mannen denken vaak niet van tevoren na over hun acties, dat vindt een vrouw eigenlijk niet zo aantrekkelijk. Ze hebben dan ook vaak graag dat de man bijvoorbeeld de date-locatie uitzoekt. Zo kunnen ze van tevoren al zien hoe en hoeveel hij nadenkt over dingen.

4. steeds willen corrigeren

Al weet de man zeker dat dat wat de vrouw niet waar is, het is verstandig om haar niet heel de date te verbeteren. De man laat haar het beste gewoon haar mening geven, daarna geeft hij de zijne en is er niets aan de hand als er geen discussie volgt.

5. ze vertellen te weinig

Waar vrouwen vaak teveel praten, praten mannen vaak te weinig de eerste date. Op de dates die daarop volgen, hebben ze weer de neiging om te snel veel over zichzelf te vertellen, de man denkt namelijk dat de buit binnen is. Het is voor vrouwen echter heel vervelend om er pas bij thuiskomst of na de vierde date achter te komen dat de man een enorme collectie computergames heeft en zijn wasgoed overal op de grond heeft liggen.

Lees ook:Cruciale fouten van vrouwen op de eerste date
Lees ook:Vrouwen en praten
Lees ook:Wees als vrouw een mysterie
Lees ook:Dit zoekt een vrouw in een man
Lees ook:Scheren en succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.