Eerste afspraakje, wat te doen?

Flickr.com/LyndaSanchez

Flickr.com/LyndaSanchez

Het is dan eindelijk zo ver: je hebt een date! Te gek, nu kun je echt gaan kijken of jij en deze persoon in kwestie een goede match zijn. 

Wat te doen?
Tijdens een date kun je natuurlijk veel kanten op. Zeker als je naar een stad toe gaat is er genoeg te doen. Kies voor een activiteit die aansluit bij jou/jullie zodat er direct een relaxte sfeer ontstaat. Een leuke stadswandeling met een lunch of drankjes tussendoor is altijd een goede optie of ga voor een hapje eten een leuk restaurantje. Redelijk safe, maar altijd gezellig.Mits je date leuk is natuurlijk!

Juist wel of juist niet
Wil je echt voor een bijzondere activiteit gaan, kijk dan eens wat verder. Plan een avond cabaret, ga eten in het donker of kies voor een sportieve activiteit. Wellicht is de bioscoop minder geschikt voor een eerste afspraakje; je kunt niet communiceren en wordt er een beetje slaperig van. Niet echt de bedoeling als je wat nader tot elkaar wilt komen.

Mannen over de eerste date
In het mannenpanel van FleurFlirt hebben een groep mannen een grappige discussie gevoerd over de perfecte eerste date. De meeste van hen vinden het toch leuk om wat te eten of drankjes te doen in de kroeg. Je hoeft, wat hen betreft, dus niet helemaal uit te pakken om er toch iets bijzonders van te maken!

Auteur: Fleur Flirt

Lees ook:Restaurant slechtste plek voor eerste date
Lees ook:Deze activiteiten zijn leuk op een eerste date
Lees ook:Daten: let op de tijd
Lees ook:Zo veel drinken we tijdens onze eerste date
Lees ook:Hier moeten mannen voor uitkijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.