6 redenen waarom hij ineens niets meer laat horen

Niets is vervelender als leuk contact hebben met een man en ineens… radiostilte. Hier kan de reden tussen zitten.

Vrouwen zijn lastig? Nou, mannen zijn ook niet het allermakkelijkst naar mijn idee. Die momenten die naar jouw idee net zo gezellig waren, waren voor hem blijkbaar niet zo bijzonder als hij ineens niets meer laat horen. Cosmopolitan geeft zes redenen waarom het zou kunnen zijn dat hij geen aandacht meer voor je heeft:

1. Misschien is hij gewoon erg handtastelijk

Knuffelen, strelen en zoenen betekenen voor hem gewoon niet heel erg veel en hij gaat er niet zo in op als jij doet. Hij is zich dus ook van geen kwaad bewust als hij niets laat horen want hij had er geen gevoel bij.

2. Hij is tegelijk aan het daten met een ander

Foute, hele foute boel. Hij houdt graag zijn opties open terwijl het serieus aan het worden is met een andere vrouw. Hiervoor is maar één oplossing: weg wezen.

3. Hij denkt dat je té leuk bent

Dit is wel een lastige situatie, hij denkt dat hij niet aan je kan tippen omdat je te leuk, te mooi en te lief bent. Hij durft je niet mee uit te vragen of te vertellen hoe hij zich voelt omdat hij bang is voor een blauwtje.

4. Je geeft zelf verkeerde signalen af

Het kan maar zo zijn dat jij zelf niet duidelijk hebt laten merken dat je hem echt wel ziet zitten. Wanneer een man onzeker wordt, gaat hij er vandoor dus dat moet je zien te voorkomen.

5. Je bent z’n type niet

Het is ontzettend leuk samen, maar je bent toch nét niet wat hij zoekt. Jammer, op naar de volgende.

6. Het is niet het juiste moment

Jullie hebben het erg gezellig maar op een zeker moment komt hij tot de conclusie dat het niet helemaal uitkomt. Hij is te druk met andere dingen en heeft eigenlijk te weinig tijd voor een relatie. Tja, dat had hij toch wel van tevoren kunnen verzinnen…

Lees ook:Wie stuurt er als eerste een bericht?
Lees ook:Waarom mannen soms ineens niets laten horen
Lees ook:5 dingen die mannen haten in bed
Lees ook:Daten en te ver gaan
Lees ook:Veilig daten doe je zo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.