Mannen over onze flirttrucjes

Mannen reageren op een online versierstappenplan van Trendstyle.

De vrouwensite Trendstyle poste een tijdje terug een artikel over versieren. Na het volgen van wat stappen zou de man je zo graag willen dat hij er alles aan zou doen om je te krijgen. Het stappenplan komt vooral neer op heel veel aandacht aan de man geven aan het begin, hem bijvoorbeeld altijd gelijk geven ook al heeft hij dat niet en hem wanneer hij denkt je te hebben ineens te laten vallen en zo ‘een mysterie’ worden. Aan het eind van het artikel wordt gevraagd om aanvullingen, echter reageren er ook erg veel mannen op het artikel en die zijn het er zachtjes gezegd niet mee eens.

Een 24 jaar oude man reageert dat de laatste stap, het in het niets verdwijnen juist averechts werkt. Hij vindt zulke trucjes maar kinderachtig en vraagt zich af of de mannen die daar intrappen wel de juiste mannen voor je zijn.

Een 26-jarige man laat zijn gevoel spreken: “Wat is er zo leuk om mannen gek te maken of ze aan het lijntje te houden door ze na een tijdje te negeren? Vergeet niet dat ook mannen een hart hebben wat kan breken hoor, ook al tonen we die emoties niet even vaak en makkelijk als een vrouw.” Daarnaast reageert hij op een stukje uit het stappenplan waar wordt gezegd dat je je als vrouw kwetsbaar op mijn stellen zodat de man het idee krijgt je te moeten beschermen. “Hier even een tip van een man: kom niet over als een hulpeloze puppy want dit werkt bij de meeste mannen averechts, kom als vrouw of meisje juist sterk, zelfverzekerd en zelfstandig over.”

Ook is er een man die ervaring heeft met vrouwen die zo handelen. Het aandacht geven werkt goed volgens hem, maar het daarna plots laten vallen en verdwijnen valt bij hem niet in goede aarde. Als een man een vrouw echt leuk vindt, speel je als vrouw op die manier met zijn gevoelens en als dat lang duurt verliest hij het vertrouwen in je. Heel gevaarlijk dus als je een mooie relatie op wil bouwen!

Om dit artikeltje af te sluiten met iets waar we wat aan hebben, eindig ik met een tip van een vierde man: “Wees als vrouw gewoon vooral jezelf en wees eerlijk. Je mag het best oneens zijn met de man waarvoor je valt. De meeste mannen zullen hier juist waardering voor hebben. Het gaat om die beroemde magische klik. Je hoeft geen spelletjes te spelen om te weten dat die ene man helemaal voor je gaat. Als het wederzijds is komt het allemaal wel goed.”

Lees het hele artikel inclusief reacties hier. Heb jij zelf vaak succes met een bepaalde flirttechniek?

Lees ook:Datingtips voor mannen onder de loep
Lees ook:Effectief opscheppen
Lees ook:Train je man
Lees ook:Een hint? Daar zijn mannen niet goed in
Lees ook:Flirt er lustig op los!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.