Mannen vallen helemaal niet op ‘lekkere wijven’

Beyonce voor H&M

Beyonce voor H&M

Ben jij single en maak je je zorgen over je uiterlijk omdat je er niet uitziet als Beyonce in de nieuwe H&M campagne? Niet doen, mannen houden van ‘normale’ vrouwen. Als je een slanke taille hebt en niet te dik of te dun bent, ben je perfect.

Vrijgezelle dames hoeven er niet uit te zien als professionele fotomodellen, want mannen vinden normale vrouwen het leukst. Dat blijkt uit onderzoek van Saint Andrews University in Schotland. Onderzoekers concludeerden daar dat jonge mannen meisjes met een gezond gewicht beoordelen als aantrekkelijk en gezond.

Het Perceptielaboratorium van de universiteit stelde 84 vrouwelijke studenten een aantal vragen over hun gezondheid, nam hun bloeddruk op en fotografeerde ze. De foto’s werden vervolgens voorgelegd aan een groep mannelijke studenten die werd gevraagd welke dames ze het meest aantrekkelijk en gezond leken. De mannen herkenden de gezondste vrouwen feilloos en vonden deze ook nog eens het aantrekkelijkst.

Rood
Wil je met je normale uiterlijk toch wat extra indruk maken op het andere geslacht? Trek eens iets roods aan wanneer je gaat stappen of plaats een foto met een rood shirt op je datingprofiel. Dit advies geldt voor mannen en vrouwen. Dat mannen vrouwen in rode jurkjes, met rode lippen of op rode pumps woest aantrekkelijk vinden, is oud nieuws. Maar vrouwen krijgen dus ook knikkende knieën van mannen in ’t rood.

Meer over de kracht van rode kleren lees je hier.

Lees ook:Ook voor mannen: rood shirt = scoren
Lees ook:Mannen extreem aangetrokken tot rode lippen
Lees ook:Wat heb jij lekkere lange armen!
Lees ook:‘Vrouwen in rood hebben zin in sex’
Lees ook:Vrouwen die rode wijn drinken, hebben meer zin in seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.