Koop fruit en groente in plaats van lippenstift

Foto: theperfectwedding.nl

Foto: theperfectwedding.nl

Vergeet hoge hakken, rode lippenstift en korte jurkjes. Een nieuwe studie heeft uitgewezen dat we een voorkeur hebben voor de gelige gouden gloed die gezonde mensen hebben. Eet dus elke dag twee ons groente en twee stukken fruit, en voor je het weet rennen de singles achter je aan.

Onderzoekers van de universiteiten van York, St. Andrews en Cambridge lieten 56 deelnemers foto’s met daarop 10 mannelijke en 10 vrouwelijke gezichten zien. Ze creëerden twee versies van de foto’s. Op de eerste versie van de foto’s waren de mannelijke en vrouwelijke gezichten te zien met een gezonde gouden gloed. Op de tweede versie van de foto’s hadden de gezichten een gewone kleur. De deelnemers werd gevraagd om de mensen op de foto’s te beoordelen op aantrekkelijkheid. Uit het onderzoek bleek dat de deelnemers zich meer aangetrokken voelden tot de mensen met de gelige kleur, omdat dit aangeeft dat zij gezonder zijn dan mensen met een wittere kleur.

Wanneer we opzoek zijn naar een potentiële partner, letten we op kleine tekenen die aangeven hoe gezond iemand is. Opzoek dus naar die gouden singles.

Lees ook:Machoman steeds minder geliefd
Lees ook:Victoria en Johnny populairste valentijndates
Lees ook:Ook voor mannen: rood shirt = scoren
Lees ook:Prijs: seks met een vreemde
Lees ook:Vrouwen onderschatten hun prestaties tegen mannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.