Mannen worden anders verliefd

couple-532015_640

Waar vrouwen meestal een paar ontmoetingen nodig hebben om te weten of ze een man wel of niet zien zitten, werkt dat bij mannen een beetje anders.

Vrouwen weten vaak gelijk of ze een man wel of niet aantrekkelijk vinden, maar het verliefd worden duurt net even wat langer. Iets als vertrouwen is voor ons erg belangrijk en het is niet op het eerste gezicht te zien of een man betrouwbaar is, daar is tijd voor nodig. Het duurt daarom vaak even voor we alle punten bij elkaar opgeteld hebben en ook daadwerkelijk verliefd worden.

Bij de man werkt het een beetje anders volgens Rubriek.nl. Lichamelijke aantrekkingskracht, persoonlijkheid en uitstraling is voor hem erg belangrijk. Als hij zich niet gelijk aangetrokken voelt tot een vrouw, zal het ook nooit iets worden. Dat wil echter niet zeggen dat hij meteen verliefd moet zijn of niet nog later kan afknappen wanneer er onverwachte dingen boven water komen, maar in grote lijnen klopt het wel. Een man heeft maar een aantal ontmoetingen nodig om wel of niet verliefd te worden.

Dat is voor ons een goede les: ik wil geen druk leggen op de zaak, maar de eerste indruk is dus heel belangrijk. Ook wordt door dit verschil duidelijk dat wanneer het contact na een paar dates (nog) niet echt lekker loopt, hij waarschijnlijk geen interesse meer heeft.

Lees ook:Over liefde op het eerste gezicht
Lees ook:Houd je eerste date kort
Lees ook:Tips voor goed eerste bericht
Lees ook:Tongzoenen op eerste date
Lees ook:Mannen over onze flirttrucjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.