Amsterdam ideale plek om vrouwen te versieren

girlfriends-338449_640

Omdat in Amsterdam meer vrouwen dan mannen wonen, is het voor mannen een handige plek om een vrouw aan de haak te slaan.

Er gaan tegenwoordig veel verhalen over de versiercursussen die naar mijn idee, en ik ben niet de enige die dat vindt, een beetje uit de hand lopen. Julien Blanc die vertelt dat je vrouwen moet kwetsen om ze in bed te krijgen en dat soort dingen. Naar mijn idee ronduit belachelijk en daar ga ik dus ook niet eens een bericht aan verspillen. Een bericht in het Parool wat wel over die cursussen ging en een nieuwe groep die daar door ontstaat, had het ook over Amsterdam. In het artikel werd het een ideale stad genoemd om vrouwen te versieren. Want, er zijn meer vrouwen dan mannen.

Zelfs schijnt er via Facebook veel gedeeld te worden tussen de mannen die graag een vrouw aan de haak slaan, zegt het artikel. Misschien een tipje voor jou: “Op internet circuleren de beste plekken om vrouwen te versieren – van Cooldown CafĂ© en Bubbles voor de snelle, ordinaire verovering tot Bar Italia voor het hogere segment”, aldus het Parool.

Lees ook:Versiertrucs voor mannen
Lees ook:Datingtips voor mannen onder de loep 2
Lees ook:Drank en vrijen
Lees ook:Mannen over onze flirttrucjes
Lees ook:Daten met jongere man

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.