Datingtips voor mannen onder de loep 2

arm-wrestling-567950_640

Het is weer tijd om wat tips, voor mannen om vrouwen te versieren, te bekijken en te beoordelen. Ik geef als vrouw mijn ongezouten mening.

Eerder nam ik andere tips onder de loep. De tips in dit artikel komen uit een stuk wat gaat over het versieren van vrouwen bij het uitgaan.

Tip 1 Ga je niet de hele avond op één vrouw focussen want de kans is groot dat ze nog gaat dansen of met haar vriendinnen mee gaat.

Dit is een onvolledige tip.

In mijn vorige post is een soortgelijke tip te vinden, een beetje het ‘spreid je kansen’ idee. Als je dit overdrijft neemt natuurlijk niemand je serieus die avond want ze hebben je vijf minuten geleden bij een ander meisje gezien en tien minuten geleden bij weer een ander.

Tip 2 Vraag nooit om permissie maar neem de leiding!

Deze tip kan handig zijn als hij goed is onderbouwd, maar vervolgens staat dit er onder: Als een vrouw haar mond houdt of je niet tegenwerkt is er niks aan de hand. Als ze dit wel doet, doe dan een stapje terug en probeer het even later opnieuw.

Nee mannen, dat moet je nou juist niet doen. Het gaat hier om het idee dat je haar mee naar huis mag nemen als ze niets zegt of je niet tegenwerkt. Dat gaat lang niet voor iedereen op. Spontane mensen zullen hun mond inderdaad wel open trekken als je iets te enthousiast bent, maar bedenk je wel dat lang niet iedereen zo uitgesproken is. Je moet proberen aan te voelen of ze dit wil of niet. Dat is het makkelijkst door het te vragen en je haar dan ook de ruimte geeft om te kunnen zeggen dat ze het eigenlijk niet ziet zitten: ‘Wil je dit eigenlijk wel? Het is niet erg als je zegt van niet.’ Meen dat laatste dan ook, anders durft ze alsnog geen nee te zeggen omdat ze wel doorheeft dat je niet eerlijk bent.

Als tegenargument kun je hier geven dat door een vraag te stellen de spontaniteit er een beetje af is, maar naar mijn idee kun je beter een beetje te voorzichtig zijn dan te makkelijk.

Lees ook:Mogen vrouwen mannen mee uit vragen?
Lees ook:Datingregels
Lees ook:Eigen date-ervaring: Samenwonen
Lees ook:14 seksgedachten van vrouwen
Lees ook:3 tips om je berichten beantwoord te krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.