Gespierde vrouwen zijn geliefd

crossfit-534615_640

Onderzoek wijst uit dat mannen tegenwoordig niet voor slank of volslank gaan, maar vooral erg gesteld zijn op gespierde vrouwen.

Je hoort en ziet naast mannen steeds meer vrouwen de sportschool induiken, sommigen gaan voor een strak buikje maar anderen gaan een stuk verder en willen daadwerkelijk spieren kunnen zien na een tijd. Brits onderzoek maakt duidelijk dat de voorkeur van mannen uitgaat naar gespierde vrouwen.

Wanneer je aan mijn afval challenge bent begonnen, heb je gelezen dat ik zelf niet zo heel erg van het sporten ben. Feit is natuurlijk wel dat veel beweging je een stuk sneller resultaat zal geven en na dit onderzoek ga ik zeker nog eens over de sportschool nadenken.

Hln.be waarschuwt echter wel: het kan gevaarlijk worden als je overdrijft met voeding. Sommige voedingsstoffen heb je nodig voor zichtbare vooruitgang, dan gaat het vooral om vetarm en eiwitrijk voedsel. Pas daarmee op. Het moet geen obsessie worden en je moet ook absoluut gevarieerd blijven eten als je voor een pak spierbundels gaat.

Lees ook:Ga toch sporten!
Lees ook:Slank en gespierde armen trainen
Lees ook:Hebben mannen last van het schoonheidsideaal?
Lees ook:We vallen op mensen met dezelfde roots
Lees ook:Vrouwen en mannenkracht

Eén reactie op “Gespierde vrouwen zijn geliefd

  1. cowboy cor

    Ik vind gespierde vrouwen het mooiste wat ik kan bedenken ik zoek ook echt naar een relatie met een bodybilster en hoop echt dat ik die vind of dat iemand mij kan helpen waar ik zo iemand kan vinden bvd vriendelijke groet cowboy cor

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.