Student vraagt docent om datingadvies via toets

Foto: studenten.net

Foto: studenten.net

Een biologiestudent verraste zijn docent door via een toets om datingadvies te vragen. De student schreef geen antwoord op, maar vroeg zijn docent hoe hij met een meisje in gesprek kon komen. Hij kreeg een onvoldoende voor zijn toets, maar kreeg van zijn docent wel een goede tip.

‘Hoe kan een stikstofatoom in de atmosfeer nuttig zijn voor een archeoloog die probeert vast te stellen hoe oud een bot is en hoe stel je dan vast hoe oud het bot is?’ Dit was de vraag waar het om ging. En dit schreef de student in plaats van het antwoord:

Foto: lidtime.com

Foto: lidtime.com

”Ik moet eerlijk tegen je zijn. Ik kwam maar niet over mijn probleem heen vannacht en ik heb er in de klas gisteren geen aandacht aan besteed. Ik geef er niet om, ik hou niet eens van natuurwetenschappen. Maar ik mag u en ik wil niet dat dit onze vriendschap verpest.”

”Sinds ik het weet, heb ik een vraag voor u. Ik begon met een meisje te whatsappen en ik weet dat ze me leuk vindt, maar ik weet niet hoe ik met haar moet beginnen te praten. Dus ik vroeg me af of u ideeën had. Dat is alles voor nu meneer, maar we houden contact.”

Foto: lidtime.com

Foto: lidtime.com

”Maak indruk op haar door te praten over hoe stikstof kan worden gebruikt om leeftijden vast te stellen”, schreef de docent. ”Dat werkt bij mij altijd.”

Lees ook:Complimentendag
Lees ook:Jong en daten
Lees ook:Man vraagt exen recensie te schrijven op Tinder
Lees ook:5 vragen die je niet moet stellen aan een vrouw
Lees ook:Datingtips voor mannen onder de loep 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.