Man vraagt exen recensie te schrijven op Tinder

Het is belangrijk om goed op te vallen in de online datingwereld, daar wist Jake Chapman wel raad mee.

Hij kreeg het idee om zijn ex-vriendinnen een beoordeling over hem te laten schrijven, inclusief sterretjes.

Jake kreeg heel wat antwoord, zo meldt het AD, het was echter niet altijd wat hij verwachtte. ,,Ik ben getrouwd, laat me met rust”, klonk het bij ex Sarah. Ook Nicole was niet van plan aan zijn plan mee te werken: ,,Ik ga je geen review schrijven. Meen je dit serieus?” Danielle was dan weer lekker duidelijk: ,,We waren jong en onnozel, en jij was een klootzak. Maar je doet het nu beter.”

Zijn laatste ex, Faith, schreef na wat ongeloof en goede recensie: ,,Jake is geweldig, en een goede kok! Ik ben niet helemaal zeker waarom ik ben vertrokken. Hij zou wel aantrekkelijker geweest zijn met een Australisch accent.”

En ja hoor, het werkte: Jakes profiel ontplofte zowat, zeker nadat zijn tactiek aandacht kreeg op sociale media. De naar eigen zeggen christelijke man is echter niet van plan om met de eerste de beste vrouw op date te gaan. ,,Ik ben op zoek naar een blijvende band”, beweert hij. Of hij die zal vinden op Tinder, is de vraag.

Lees ook:Hoe denken mannen over slechte profielteksten
Lees ook:Dit is de populairste vrouw op datingsite OkCupid
Lees ook:9 dingen waar vrouwen op letten bij een man
Lees ook:Online daten, leer het!
Lees ook:Schrijf weer eens een brief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.