‘Studentes die blowen zijn sletjes’

Foto: Flickr.com/Elvert Barnes

Foto: Flickr.com/Elvert Barnes

Als je op zoek bent naar ‘makkelijke’ vrouwen moet je voortaan letten op studentes met rode ogen en rode kleren. Uit nieuw wetenschappelijk onderzoek blijkt dat blowende studentes makkelijker hun benen spreiden dan vrouwen die alleen drinken.

Meiden die in het eerste jaar van hun opleiding blowen, hebben waarschijnlijk ook vaker ‘casual sex’ tijdens hun studententijd, dat hebben Amerikaanse wetenschappers ontdekt. Ze zien blowen als een van de indicatoren voor een wild sexleven.

De onderzoekers hielden het gedrag van 483 nieuwe studenten in de gaten en analyseerden hun ‘risicogedrag’. Aan het begin van het schooljaar werd een interviewtje gehouden waarin gevraagd werd naar sexueel gedraag, geloof, eigenwaarde, alcohol- en cannabisgebruik en de relatie van haar ouders.

Na acht maanden moesten de meiden zich weer melden en werd ze gevraagd hoe het studeren hen beviel en wat ze allemaal voor gekkigheid hadden uitgevreten in de tussentijd. Een van de wetenschappers vertelt Daily Mail: “Uit onze resultaten blijkt dat dat de kans op sex buiten een relatie toeneemt als er geblowd wordt. En als dat in het eerste jaar al zo is, dan zal dit gedrag zit voortzetten tijdens de rest van de studie.”

Lees ook:‘Vrouwen in rood hebben zin in sex’
Lees ook:Mannen en vrouwen gaan verschillend om met overspel
Lees ook:Interessant weetje over man die veel selfies plaatst
Lees ook:Singles tussen de 25 en 35 ongelukkig
Lees ook:Vrouwen die rode wijn drinken, hebben meer zin in seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.