Vergeten verleidingstechniek: voetjevrijen

Foto: Just for Laughs

Foto: Just for Laughs

Als je op een eerste date wil laten merken dat je elkaar wel aantrekkelijk vindt, kan je elkaar aanraken. Dit kan boven de tafel door elkaars handen of onderarmen aan te raken, maar ook onder de tafel door voetje te vrijen. Een vergeten, maar enorm effectieve flirttechniek.

Lichamelijk contact zoeken is een goede manier om te checken of de interesse wederzijds is. Kijk eerst eens naar de lichaamstaal: zitten of staan jullie netjes tegenover elkaar in een open houding? Dan is er zeker gedeelde interesse en kan je beginnen met elkaar aanraken. Spiegelen jullie elkaar? Dan vinden jullie elkaar wel leuk, maar kan het nog alle kanten op. Zitten jullie helemaal weggedraaid van elkaar of zit je date met zijn of haar armen over elkaar, dan valt het waarschijnlijk tegen.

Elkaars handen of onderarmen aanraken is een goed begin, net als voetje vrijen. Iets minder zichtbaar voor andere cafe-bezoekers, maar even intiem. Zet jouw voet eens naast die van je date en maak contact. Hou hierbij goed het lijf en gezicht van je date in de gaten. Vindt hij/zij het niets dan zie je dat meestal meteen. Het lijf verstijft of de andere voet wordt weggetrokken. Maar als hij of zij een beetje terugdrukt of zelfs mee doet, heb je beet. Een beetje schurken en schuren is leuk en als het goed is voel je de spanning tussen jullie opbouwen.

Wanneer je date voetjevrijen toelaat of zelfs meedoet, kan je er vanuit gaan dat hij/zij ook wil zoenen.

Deze mannen hadden waarschijnlijk verwacht dat hun avond anders zou eindigen. De teleurstelling op hun snoetjes is goud!

Lees ook:Lichaamstaal verraadt slaagkans date
Lees ook:Daten als je verlegen bent
Lees ook:Mannen knappen af op onverzorgde voeten
Lees ook:5 tekenen dat zij interesse heeft
Lees ook:De plek van afspraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.