Daten als je verlegen bent

fall-in-love-with-386224_640

Ook verlegen mensen willen leuke mensen ontmoeten, maar wanneer het overgaat in daten wordt het soms wat lastiger.

Daten is spannend voor bijna iedereen, dus helemaal voor mensen die over het algemeen onzeker zijn. Wat je dan het beste kunt doen is een date kiezen waarbij je niet strak tegenover elkaar hoeft te zitten. Zoek een activiteit die jullie allebei leuk vinden maar die tegelijk niet te druk is zodat je elkaar helemaal niet meer kunt verstaan.

Jullie kunnen hobby’s vergelijken en besluiten om samen een hobby uit te oefenen die jullie beide leuk vinden. Wat naar mijn idee goed werkt is samen koken. Misschien zelfs samen de boodschappen doen van tevoren en daarna samen in de keuken een maaltijd in elkaar flansen. Onder het koken kun je kletsen zonder dat je elkaar aan hoeft te kijken en is de druk er al gauw af. Als je bij het eten nog het idee hebt dat het wat ongemakkelijk gaat worden om tegenover elkaar aan tafel te zitten, kun je ook voorstellen een gezellige film op te zetten onder het eten. Je hebt onder het koken al kennis gemaakt, dus de hele date geen woord uitwisselen is niet het geval geweest.

Hoe lastig je dat contact zoeken ook vindt, het is wel belangrijk dat je praat want anders leer je elkaar natuurlijk niet kennen.

Lees ook:Hou het daten leuk
Lees ook:Wat te doen op een eerste date
Lees ook:10 datetips voor binnenshuis
Lees ook:Datetip: massagecursus
Lees ook:Eerste afspraakje, wat te doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.