5 tekenen dat zij interesse heeft

couple-407139_640

Een kijkje in het vrouwenbrein is nooit verkeerd en helemaal niet als jij als man daar voordeel uit kan halen.

Adversus schrijft over 5 signalen die een vrouw geeft wanneer ze interesse heeft. Ik als vrouw ben het eens met deze punten:

Het moment na jullie oogcontact

Niet het oogcontact zelf, wat vaak gezegd wordt, laat zien dat ze interesse heeft. Het moment daarna zegt veel meer. Als ze je verlegen aankijkt of verlegen wegkijkt vindt ze je interessant. Wanneer ze na jullie oogcontact rustig doorgaat met wat ze aan het doen was en doet alsof er niets is gebeurt heeft ze geen interesse.

Wijzende voeten

Als jullie tegenover elkaar zitten en haar voeten wijzen jouw kant op, dan is dat een goed teken. Het is een beweging die je lichaam maakt zonder dat je je daar bewust van bent, wanneer je toenadering zoekt.

Haar lichaamshouding

Als jullie in gesprek zijn, houdt ze dan afstand of buigt ze met haar lichaam naar je toe? Als dat laatste het geval is, is ze benieuwd naar je en schrikt ze er niet voor terug een beetje dichterbij te komen.

Lachen

Als ze naar je glimlacht zit je sowieso goed.

Blozen

Erg vervelend voor de vrouw in kwestie, maar het werkt wel. Als ze naar je bloost weet jij in een paar seconden dat ze je leuk vindt.

Wanneer een meisje aan drie van deze vijf punten voldoet, kun je vol goede moed op haar afstappen want dan heeft ze zeker interesse.

 

Lees ook:Mannen knappen af op onverzorgde voeten
Lees ook:6 tekenen dat hij je leuk vindt
Lees ook:Dit moet je weten over flirten
Lees ook:Zo maak je van je onenightstand een twonightstand
Lees ook:Behandel je voeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.