Leer een vrouw klussen

Deze tekst keihard overgenomen uit de nieuwsbrief van Tijn van Ewijk, die het geweldige boek Masterflirt heeft geschreven. Dus daarom: Single mannen opgelet

.

..

.

.

Voor het nieuwe dating-programma van Net5 gepresenteerd door Erik van der Hoff zijn wij op zoek naar vrijgezelle mannen die met plezier aan de slag gaan in het huis van een leuke single vrouw!
Met behulp van een erkend datingbureau wordt er een dame voor je gezocht waarmee je twee dagen zult optrekken. In die twee dagen pakken jullie samen klusjes in haar huis aan, en kunnen jullie elkaar op een leuke ontspannen manier beter leren kennen. De vrouw waarmee jij een date hebt, zal ook daten met twee andere mannen. Aan het einde van het programma is er een finale waarin jouw date haar keuze maakt met wie zij nog een keer wil af spreken. En natuurlijk hopen we dat jij dat bent!

TIP! Ben je een beetje een onzekere man maar kan je wel goed klussen? Lijkt je dit toch een ontzettend leuke manier om iemand te ontmoeten. Bedenk je dan dat als je hieraan deelneemt dit uitermate goed is voor het overwinnen van je zelfvertrouwen. Je hebt al voorsprong omdat je natuurlijk veel van klussen weet. Bedenk je hierbij dat je natuurlijk wel hoffelijk tegen de dame moet zijn. Het programma draait namelijk niet om het klussen zo lekker soepel te laten verlopen maar om de interactie jij jegens de vrouw. Speel dus bij deelname hierop in. Heb je vragen? Stel ze.

Mail je gegevens naar:
[email protected]
en wij sturen je direct een aanmeldingsformulier toe.
Voor vragen kun je bellen met de redactie op
0297-351508

Bron: Tijn van Ewijk

Lees ook:Gespreksstof voor de eerste date
Lees ook:Zo tem je een vrouw
Lees ook:Een afspraakje tijdens de herfst
Lees ook:Daten, je huis
Lees ook:…over de gevreesde stilte…

2 reacties op “Leer een vrouw klussen

  1. Dirkje van Bennekom

    Hallo Jur. Ik steigerde even bij de titel van je blog vandaag. LEER een vrouw klussen. Houesop. Ik ken zat dames die beter met de boor- en zaagmachine overweg kunnen dan menig heer. Maar mijn hoeven staan weer op het parket. Ik zie dat het om een programma-concept gaat. Dan hoop ik dat ze bij Endemol net als bij BoerZoektVrouw ook eens de rollen omdraaien. Dus zo’n fijn kluswijf eens een appartement van een man met 2 linkerhanden laten verbouwen. Nu geven we zomaar gratis tips weg. Nu dan: blog ze weer en groet van collega Dirkje.

      /   Beantwoorden  / 
    1. jur

      hahahaaa! Wat een heerlijk berichtje van je. En zo zie je maar weer, het lokt toch wel weer een reactie uit. Jeroen en Maartje, je krijgt de groeten terug. Blog ze schat.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.