Zo tem je een vrouw

woman-571804_640

Merk je dat de vrouw waarmee je date ook wel erg geïnteresseerd is in andere mannen? Dit doe je eraan.

Wanneer een vrouw niet zo goed vast kan houden aan één persoon, zit dat meestal in haar bloed. Gelukkig is er hoop! Men’sHealth helpt je. Wetenschappers beweren dat er vijf typen van deze vrouwen zijn en voor elke soort geven zij de oplossing.

De Alfavrouw

Zij heeft meestal een hoog inkomen en is erg carrière- en sportgericht. Als er bijvoorbeeld een promotie aan haar neus voorbijgaat, gaat ze op zoek naar iets wat ze wel zelf in de hand heeft; een nieuwe man. Bij deze vrouwen moet je zelfvertrouwen tonen. Neem vaker het initiatief bij seks en laat zien dat je een echte man bent.

De Aandachtstrekker

Seksueel aantrekkelijke vrouwen hebben meer oestrogeen in hun lichaam blijkt uit onderzoek, daarom zouden ze een sterkere neiging hebben om de boel te bedriegen. Ze is heel erg gericht op het voortplanten. Als haar vrienden niet meer geïnteresseerd in haar zijn, gaat ze opnieuw naar andere slachtoffers. Dan moet je oppassen. Stel wat vrienden en mannelijke familieleden van jezelf voor, mensen die jij zelf vertrouwt. Zo weet je dat het niet fout kan gaan.

De Sensatiezoeker

Zij is goed in dopamine produceren en is dus vaker en sneller opgewonden, ze zoeken ruzie voor de kick. Als jullie relatie iets minder stimulerend wordt, moet je uitkijken. Zoek dan samen een nieuwe, het liefst spannende of excentrieke, hobby.

Het Dier van Plezier

Deze vrouwen zijn geïnteresseerd in seks en sport. Als jullie al lang samen zijn, kan de sleur er wel eens in komen. Dan moet je oppassen dat zij zich niet meer seksueel aangetrokken tot je voelt. Streel haar af en toe eens gewoon met de kleren aan, contact buiten de slaapkamer creëert spanningen die er aan het begin van de relatie ook waren.

De Dame in Nood

Zij heeft intimiteit nodig, als die uit haar eigen relatie verdwenen is en als jullie in een sleur belanden is het foute boel. Herhaal tijdens jullie gesprekken de laatste bijvoeglijke naamwoorden die zij heeft gebruikt, zo heeft ze het idee dat je echt naar haar luistert en voelt ze zich opnieuw gewaardeerd.

Lees ook:Gezocht: stellen die elkaar kennen van datingsite
Lees ook:Relatieverslaafd
Lees ook:Les in de liefde
Lees ook:Verschillen tussen man en vrouw uitgelegd 2
Lees ook:Je baan zegt iets over je seksleven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.