Wat elke vrouw moet weten over mannen

arm-wrestling-567950_640

Mannen zijn niet zo makkelijk als ze denken, wij vrouwen kunnen best wat hulp gebruiken.

Zo nou en dan proberen mensen het, ook helemaal niet zo makkelijke, brein van de man te doorgronden. Plazilla deed een poging en publiceerde een heel stuk. Een deel heb ik hier geplakt. Benieuwd naar de rest? Klik hier.

“Mannen zullen nu niet en nooit niet onze vrouwelijke psyche kunnen ontleden. Ze kunnen wel een poging wagen maar ze trekken altijd aan het kortste lontje. Maar er is hoop geloof me we zijn minder complex dan je denkt. Vrouwen zijn intelligente wezens, sterk en makkelijk tevreden te houden.

We weten precies mannen dat we NOOIT je internet geschiedenis na moeten kijken want dan zouden we wel eens kunnen omvallen van verbazing. Geen enkele vrouw kan het aan als je de web browser gaat nachecken geloof me.

Mannen kan je gewoonweg niet veranderen hoe hard je het ook probeert dus begin er niet aan Hou van hem zoveel je kunt en laat de psychologie over aan de professionals. Bekritiseer nooit zijn moeder dames want dan trek je aan het kortste eind. Er zijn namelijk kwaliteiten van zijn moeder die hij terugziet in jou.”

Lees ook:Wie doet er mee aan ‘Wie Trouwt Mijn Zoon’?
Lees ook:De basisregel voor een one night stand
Lees ook:Online daten werkt
Lees ook:Superhip: laat je moeder je koppelen
Lees ook:Man wordt pas volwassen op zijn 43e

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.