De basisregel voor een one night stand

1night

Sommige mensen slapen elk weekend in een ander bed maar voor de meesten is dit niet gebruikelijk. Ik vertel je wat je in elk geval moet weten voor je eraan begint.

Het lijkt zo makkelijk, je gaat één keer met een man naar bed en ziet hem daarna nooit meer. Maar is het echt zo makkelijk? Nee. Wij vrouwen vinden vaak wel een connectie waardoor we de man sympathiek of zelfs leuk gaan vinden en dat kun je op het moment van een one night stand nou juist niet gebruiken.

Eigenlijk is het het best als je geen enkele overeenkomst hebt met de man die je uitkiest en dat is best lastig. Wanneer je een man aantrekkelijk vindt is het lastig te zeggen of het lust is of dat je hem eigenlijk al leuk vindt. Je moet duidelijk voor jezelf de tijd nemen om uit te zoeken of het je puur om zijn lichaam gaat. Als je ook maar een beetje voor zijn charmes valt is het niet slim om op deze manier tussen de lakens te belanden, hij gaat er namelijk vanuit dat er na deze nacht tussen jullie niets meer gebeurt. Spaar jezelf deze teleurstelling en denk heel goed na voor je eraan begint.

Ik moet toegeven dat ik zelf dacht dat het niet kon, je op geen enkele manier emotioneel verbonden voelen met de man die naast je ligt, maar het kan. Weet Magazine schrijft erover:

“Liefde en lust zijn niet hetzelfde, ook in de hersenen niet.
Uit recente studies blijkt dat foto’s van geliefden bepaalde hersengebieden activeren die zeer zeker verschillen met de hersenpatronen die gekoppeld zijn aan lust. Wat dat wil zeggen?
je kunt je tot iemand seksueel aangetrokken voelen zonder dat er sprake is van liefde.”

Lees ook:Vrouwen voelen zich sexy
Lees ook:Het geheim van succesvol daten
Lees ook:Vergeet je eerste liefde
Lees ook:Oh, Nederlandse man … wat fout
Lees ook:5 vragen die je niet moet stellen aan een vrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.