Waar vind je de ware?

shimano-501433_640

Zelf merkte ik het heel erg onder het online daten, ik keek eigenlijk niet meer verder dan dat. Want tja, waar zou ik verder kunnen zoeken naar mannen?

Eigenlijk is het zo simpel dat het er lastig van wordt: overal.

Je moet, waar je ook bent, je ogen open houden als je echt je prins op het witte paard niet over het hoofd wil zien. Waar je in films filmscène’s ziet waar de hoofdpersonen elkaar ontmoeten in een boekwinkel, komt dat in het echt ook heel vaak voor. Een tijd geleden, toen de krant nog bestond, las ik in de Sp!ts dat een jongen een meisje elkaar hadden ontmoet op school. De vonk vloog over toen de één de krant van de ander wilde lenen en nu waren ze hun huwelijk aan het plannen. Zo simpel kan het zijn!

Zelf heb ik eens een fietsavontuur beleefd. Terugrijdend van de bioscoop kwam ik toevallig terecht in een groepje jongens. Normaal hou ik daar niet zo van, maar nu gingen ze met me praten en was het eigenlijk best leuk. Bijna bij de stad aangekomen, waar ik naar rechts zou moeten en zij rechtdoor voor de café’s, probeerden ze me over te halen mee te gaan. Daar was ik toen te moe voor, maar later is het er alsnog van gekomen met dezelfde groep. Echte relaties zijn er nooit uitgekomen want na een paar dates met twee jongens uit dat groepje zijn het gewoon nog gezellige jongens die ik af en toe spreek.

Je ogen open houden is dus sowieso een leuk idee. Ook als je niet per se op zoek bent naar je droomprins kun je er onverwachte vrienden bij krijgen.

Lees ook:Laat jezelf zien
Lees ook:Mag je meerdere mensen tegelijk daten?
Lees ook:De datingapp die we allemaal gebruiken
Lees ook:Een blauwtje lopen?
Lees ook:Kleding kiezen, stropdas of niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.