Mag je meerdere mensen tegelijk daten?

Foto: Dina Goldstein

Foto: Dina Goldstein

Mag je meerdere mensen tegelijk daten? Of moet je je dates op de hoogte brengen van je andere dates? Of alleen als het serieus begint te worden? Singles vertellen…

Jennifer (27) ”Ik vind één date tegelijk genoeg. Ik heb ook keurig mijn scharrel aan de kant gezet toen er een echt leuke man in zicht kwam. Die was ook nog aan het daten met anderen, maar stopte daar ook mee toen ik in beeld kwam. Voelt voor mij toch wel heel erg fijn. Exclusiever of zo.”

Bas (36) ”Het hangt er ook wel een beetje vanaf in welk stadium je bent. Bij de eerste date komt het echt niet in me op om dat te vragen of ze meer mannen date, dan moet iemand dat nog lekker zelf weten. Maar zodra ik iemand echt leuk begin te vinden, dan ben je een paar dates verder, dan wil ik graag de enige zijn.”

Sari (19) ”Op het moment dat je elkaar echt leuk vindt en een relatie met elkaar wil (of wil kijken of een relatie voor jullie zou kunnen werken) is het tijd om andere dates af te zeggen. Tot die tijd heb je niets serieus, ben je zelf ook niet serieus en hoef je ook niet serieus te zijn. Je kunt toch ook gewoon genieten van het daten?”

Trevor (23) ”Ik wed nooit om één paard en neem het zekere voor het onzekere.”

Foto: USA Today

Foto: USA Today

Lees ook:Waar vind je de ware?
Lees ook:‘Iedere man kan een model daten’
Lees ook:Daten: vroeger en nu
Lees ook:Verschil tussen daten en vlinders in de buik
Lees ook:Foto’s op datingsites? Hij vertelt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.