Tips voor mannen waar wij van kunnen leren

skydive-79548_640

Soms publiceren sites weetjes over mannen die ook handig kunnen zijn voor ons. Vandaag vijf dingen die vrienden met elkaar kunnen doen.

Bij het lezen van dit artikel op mannensite Manners ging er gelijk een lampje bij me branden. Wanneer wij als vrouw weten wat mannen onderling leuk vinden, zou dat ook best wel eens interessant kunnen zijn voor ons. Stellen we iets uit het rijtje als date voor, blazen we ze misschien wel weg met onze ideeën.

De site komt met vijf dingen. Een DJ workshop, een rondvlucht boven Flevoland, parachutespringen, een uurtje in een Escape-room en een stadsspeurtocht.

Weet jij net als ik niet wat een Escape-room inhoudt? Hier wordt je opgesloten in een mysterieuze kamer waar je niet weet wat er gaat gebeuren. Het enige wat telt is binnen een uur wegkomen. Misschien niet handig voor een eerste date omdat je goed op elkaar ingespeeld moet zijn.

Natuurlijk zijn eigenlijk alle dingen, behalve de laatste, redelijk prijzig en verschilt het per man of hij wel van zulke uitdagende activiteiten houdt. Dat is aan jou om te beslissen. Je kunt het rijtje natuurlijk ook gebruiken om je partner of een goede vriend eens lekker te verrassen.

Lees ook:Sh*t, je zit in de ‘friendzone’
Lees ook:Datetip: Bucketlist maken
Lees ook:Wees als vrouw een mysterie
Lees ook:Lachen om zijn grappen
Lees ook:Geef ik jou een tweede kans?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.