Vrouwen hebben mannen nodig

man-568389_640

Jane Gordon was na dertig jaar ineens alleen, zonder man. Toen kwam ze erachter dat ze die man soms echt nodig heeft.

Vrouwen kunnen tegenwoordig best veel zelf, het is niet meer de rolverdeling van vroeger, dat vrouwen thuis voor de kinderen zorgen en de mannen elke dag aan het werk zijn. Vandaag de dag zijn deze dingen wat meer verdeelt. Toch heeft de vrouw de man wel nodig. Daar kwam Jane Gordon achter die na dertig jaar ineens geen man meer om zich heen had, VROUW geeft een rijtje met punten waar ze tegenaan liep:

  • Na een avondje uitgaan met vriendinnen kom je thuis, maar de rits van je jurkje krijg je in je eentje met geen mogelijkheid naar beneden. Naar de buren rennen is ook zo ongemakkelijk.
  • Je hebt een mooi nieuw schilderij gekocht en die wil je graag boven de bank hangen, maar dat is een betonnen muur. Tja, wat doe je dan? Dan heb je toch echt een man nodig die met zo’n zware betonboor weet om te gaan.
  • Als vrouw zijnde vind je het misschien heerlijk om de hele avond op de bank naar realityseries  te kijken. Nu er geen man om je heen is om de afstandbediening af te pakken (om de hele avond voetbal te kijken) loopt het de spuigaten uit. Je krijgt niets meer mee van het nieuws, maar weet wel alle bezigheden van realitysterren op te noemen. Oeps!
  • Als je even niet lekker in je vel zit en je aan iemand wil vragen: ‘Hoe zie ik eruit?’ om vervolgens te horen dat je prachtig bent. Ook al weet je dat het soms een dikke, vette leugen is.
  • Om de gloeilamp aan het plafond te verwisselen. Met dat kleine keukentrappetje kom je er niet gemakkelijk bij.
  • Om de kerstboom op z’n plek te krijgen. Die enorme boom van 7 kilo staande houden en recht neerzetten is best een klus in je eentje. Jij decoreert liever de boom dan dat je aan het zware deel meewerkt.
  • Om de hond uit te laten in de stromende regen, terwijl jij net je haren hebt geföhnd.
  • Nu je alleen woont blijkt dat jij degene bent die de sleutels kwijt maakt, een rotzooi maakt op de koffietafel en het eten in de koelkast laat beschimmelen. Waar is die man? Je hebt iemand nodig om de schuld te geven.

Lees ook:Top 10 goede en slechte openingszinnen
Lees ook:Neem ook zelf initiatief
Lees ook:Slimme vrouwen daten dommere mannen
Lees ook:Seks: na hoeveel dates?
Lees ook:Dating, zorg dat iemand het weet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.