Neem ook zelf initiatief

Dus je hebt eindelijk je zenuwen beteugeld en haar uit gevraagd. En je hebt een date gescoord! Geweldig. Maar voor je de perfecte avond pland kunt je beter eerst deze dating regels lezen, suggesties en aanbevelingen van bekende relatie experts:

Verras haar niet met een film of etentje tijdens de eerste date…tenminste niet tot je er absoluut zeker van bent wat ze leuk vind en wat niet. Denk je eens in dat je een reservering maakt voor een steakhouse en ze blijkt een vegetarier te zijn? Of je neemt haar mee naar Scream 11 en ze houdt niet van horror?

Laat de avond verlopen waar hij heen gaat en sta open voor haar plannen en suggesties. Lees bericht

Bron: www.droomvrouwenverleiden.nl

TIPS Deze tips hebben wat haken en ogen. Alles aan de ander overlaten is niet zo’n goed idee. Wanneer je een date treft met iemand die het ook allemaal niet weet kan het een ongemakkelijke situatie opleveren. Neem daarom gerust wat initiatief. Naar de film gaan is meestal helemaal geen goed idee, dat kan je namelijk prima in je eentje en je kunt je aandacht helemaal niet vestigen op de ander. Je zit immers naar een film te kijken.

Een restaurantje bezoeken is een beter idee, zoek een restaurantje uit waar men inderdaad ook een vegetarisch menu heeft. Zoek vooral een niet te druk restaurantje uit. Je kunt natuurlijk gemakkelijk een date maken door meteen voor te stellen wat voor leuks jullie dan gaan doen. Je kunt namelijk iemand te eten vragen…je weet dan meteen dat jullie gaan dineren, dan hoef je verder ook niet zo creatief te zijn. Op de avond zelf kun je nog steeds allemaal creatieve ingevingen krijgen. Een leuk cafĂ© om na te borrelen bijvoorbeeld.

Lees ook:Datingregels
Lees ook:7 date tips voor in de winter
Lees ook:Zo verleid je hem of haar
Lees ook:Zomer wakkert liefde aan
Lees ook:De ultieme date film Notting Hill

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.