Matchmaker tipt: luister naar je intuïtie

Foto: Flickr.com/Juan Blanco Arelano

Foto: Flickr.com/Juan Blanco Arelano

Je kan natuurlijk zelf op zoek naar de ware, maar er zijn ook professionele matchmakers die zich hierin hebben gespecialiseerd. Ellen Joan Padt is Personal Assistant in Relatiebemiddeling en mede-eigenaar van Two Hearts. Zij weet precies wat er nodig is om een leuke relatie te vinden en heeft een tip voor alle singles.

Ellen Joan: “Luister naar je intuïtie! Je intuïtie bedriegt je namelijk niet. Je valt altijd op de ‘foute’ mannen? Of als man: Je valt altijd op getrouwde, bezette vrouwen? En daar kom je zogezegd ‘later’ pas achter? Nee hoor, op het moment dat je wéér voor hetzelfde type partner gaat, dan weet je het toch al?! Je luistert helaas niet naar je intuïtie en ook niet naar je verstand. Je laat de physical attraction de overhand nemen. Je denkt dat hij of zij wel zal veranderen als hij of zij maar gek genoeg op jou is…..dream on!”

Ellen Joan tipte vrouwen: Laat die lijstjes los! En mannen: Blijf realistisch!

Two Hearts van Ellen Joan en Katinka Lapré bestaat een jaar en is gespecialiseerd in singles van 35+. Ellen Joan heeft een groot netwerk en koppelt voortdurend mensen aan elkaar. Ze helpt werkzoekenden aan een baan, brengt ondernemers bij elkaar en mensen die op zoek zijn naar ‘de ware’. Voor meer informatie over hun bedrijf kijk je op twohearts.nu.

Lees ook:Matchmaker: ‘Mannen, blijf realistisch’
Lees ook:Professionele koppelaar: ‘Gooi wensenlijstjes overboord’
Lees ook:Hoog opgeleide vrouwen
Lees ook:Op zoek naar de liefde? Leer van apen
Lees ook:Bevrijdingsfestival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.