Matchmaker: ‘Mannen, blijf realistisch’

Flickr.com/LyndaSanchez

Flickr.com/LyndaSanchez

Je kan natuurlijk zelf op zoek naar de ware, maar er zijn ook professionele matchmakers die zich hierin hebben gespecialiseerd. Ellen Joan Padt is Personal Assistant in Relatiebemiddeling en mede-eigenaar van Two Hearts. Zij weet precies wat er nodig is om een leuke relatie te vinden en heeft een tip speciaal voor single mannen.

Ellen Joan: “Single mannen verwachten vaak dat een vrouw meteen alles voor hem laat vallen. Dat is niet realistisch. Single vrouwen zijn vaak met kinderen achtergebleven, hebben hun leven weer een beetje op de rit, hebben (weer) werk en leuke sociale contacten. Dat gaan zij natuurlijk niet in ene allemaal opzij zetten voor een vent! Kinderen gaan sowieso altijd voor. Het is wel te begrijpen hoor, mannen hebben in een eerdere relatie veel moeten opgeven voor de aandacht van de kinderen. Dit zal een man in een nieuwe relatie niet meer willen. Maar mannen: Blijf dus alsjeblieft realistisch!”

Ellen Joan had vorige week ook een tip voor vrouwen: Laat die lijstjes los!

Two Hearts van Ellen Joan en Katinka Lapré bestaat een jaar en is gespecialiseerd in singles van 35+. Ellen Joan heeft een groot netwerk en koppelt voortdurend mensen aan elkaar. Ze helpt werkzoekenden aan een baan, brengt ondernemers bij elkaar en mensen die op zoek zijn naar ‘de ware’. Voor meer informatie over hun bedrijf kijk je op twohearts.nu.

 

 

Lees ook:Matchmaker tipt: luister naar je intuïtie
Lees ook:Professionele koppelaar: ‘Gooi wensenlijstjes overboord’
Lees ook:Eenoudervakantiegids
Lees ook:Dating en vreemdgaan
Lees ook:Als je serieus op zoek bent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.