Nieuwe dating app: The League

Bron: Forbes.com

Gênante matches op Tinder. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Daarom heeft Amanda Bradford, ex-werkneemster van Google, de app ‘The League’ ontwikkeld om ongemakkelijke situaties (vooral op het werk) te voorkomen.

Tinder is oppervlakkig
Vorig jaar werd Amanda single en besloot ze de app Tinder te downloaden. Terwijl ze aan het Tinderen was, besefte ze dat ze niet wilde dat iedereen in haar omgeving kon zien dat ze online op zoek was naar een partner. Volgens Amanda is Tinder oppervlakkig en gaat het puur om het uiterlijk, terwijl dingen als ambitie volgens haar ook erg belangrijk zijn bij het vinden van een partner. Daarom besloot ze om een nieuwe dating app in het leven te roepen, genaamd: The League.

“We verbergen je profiel van bepaalde vrienden, businesscontacten en collega’s”, klinkt het. Dit doen ze om ongemakkelijke situatie te voorkomen. De app baseert zich op je LinkedIn-gegevens. “We weten zo wie in hetzelfde bedrijf werkt, of wie professionele contacten heeft met jou.”

Uitnodiging
Op dit moment kun je alleen gebruikmaken van de app als je uitgenodigd wordt. Binnenkort hoopt Amanda de app te lanceren in verschillende landen. Zou jij gebruik willen maken van deze app?

Bron: Singlessite.nl

Lees ook:Tinder oppervlakkig? Doe aan zelfreflectie
Lees ook:Daten met sterren via Tinder
Lees ook:Nieuwe datingsite koppelt ondernemers
Lees ook:Jongen reist 12000 kilometer met Tinder
Lees ook:Als je vrouw vreemd gaat …

Eén reactie op “Nieuwe dating app: The League

  1. rob

    Wat een onzin. Dating is al lang geen taboe meer. En met die app loop je kans iemand mis te lopen. Ik zeg weg ermee.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.