Vrouwen voelen zich sexy

Singlessite.nl schrijft: Meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen vindt dat haar uiterlijk er best mee door kan. Nog eens een kwart bestempelt zichzelf als ‘lekker ding’. Dit blijkt uit de antwoorden van ruim 600 deelnemers aan de Grazia beauty-enquête. De meesten hebben er ook best wat voor over om er goed uit te zien. Zo doet 90 procent van de ondervraagden dagelijks aan gezichtsverzorging. Lees hele bericht

Bron: singlessite.nl

Jezelf sexy vinden is geen arrogantie. Het is prima voor je zelfvertrouwen jezelf aantrekkelijk, leuk of sexy te voelen. Vind je jezelf niet zo sexy? Bedenk je dan hoe je er op vooruit gaat wanneer dit wel het geval is. Wedden dat als je jezelf aantrekkelijker gaat voelen, je dat ook daadwerkelijk bent. Ongeacht of je nu een lelijk eendje bent of niet, jezelf sexy voelen is goed voor jezelf en eigenlijk ook prettiger voor anderen.

Als je dus gaat daten en je voelt jezelf sexy, dan heb je meer kans in de smaak te vallen, leuker gevonden te worden, dan wanneer dit niet het geval is.

Lees ook:Oh, Nederlandse man … wat fout
Lees ook:Ben je vrouw? Koop mooie lingerie
Lees ook:Vrouwen vallen op grotere mannen
Lees ook:Het geheim van succesvol daten
Lees ook:Wees aantrekkelijk, ook na een baby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.