Vrouw zoent gemiddeld vijftien mannen voor ze de ware vindt

Foto: ze.nl

Foto: ze.nl

De ware vinden. Wie wil dat niet? Een vrouw zoent gemiddeld vijftien mannen voordat ze haar grote liefde vindt. Dit blijkt uit onderzoek van de Britse datingsite eHarmony.

Opvallende uitkomst van het onderzoek is dat een kwart van de ondervraagden aangeeft dat hun huidige partner niet degene is bij ze zichzelf voorstelden. En drie van de vijf ondervraagden bereiken een moment waarop ze denken nooit iemand te vinden om hun leven mee te delen. Gelukkig vonden vier van de vijf mensen iemand toen ze het juist niet verwachtten.

Misschien een niet al te grote verrassing, maar het grootste verschil tussen mannen en vrouwen zit hem in het aantal sekspartners. Mannen hebben gemiddeld drie sekspartners meer dan vrouwen. Ook hebben ze meer one-night-stands dan het vrouwelijke geslacht.

Opvallend is dat 94% van de vrouwen in een grote liefde gelooft, tegenover 88% van de mannen.

Verder blijkt uit het onderzoek dat jonge mannen zich gemiddeld eerder willen settelen dan tien jaar geleden. Één op de vier ondervraagde mannen gaf aan dat hij zich eerder wilde settelen om samen een familie te beginnen. Één op de vijf mannen maakte zich zorgen dat hij alleen over zou blijven, terwijl zijn vrienden allemaal al onder de plak zaten.

Vrouwen en mannen bedriegen gemiddeld één keer in hun leven een ander voordat ze de ware vinden. Ook worden ze beide gemiddeld één keer bedrogen.

Wat hebben we precies nodig voordat we de ware vinden?

Gemiddelde aantal Vrouwen Mannen
Relaties 7 8
Slechte dates 4 4
Blind dates 2 3
Online dates 2 3
Sekspartners 7 10
Zoenpartners 15 16
One-night-stands 4 6

 

Lees ook:Vrouwen: na vijf dates tussen de lakens belanden
Lees ook:Van veel daten word je zelfverzekerd
Lees ook:Meisjes hebben meer sekspartners
Lees ook:Daten doe je op zaterdag
Lees ook:Deze vijf types bevolken de datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.