Deze vijf types bevolken de datingsites

Foto: MySingleFriend.com

Foto: MySingleFriend.com

De website MySingleFriend nam haar datingprofielen onder de loep en ontdekte dat hun leden – mannen en vrouwen – onder te verdelen zijn in deze vijf types. Benieuwd in welk hokje jij past?

De Britse psycholoog David Holmes gaf de types koddige dierennamen en beschreef waarom ze moeite hebben om een partner te vinden.

De werkbij
Zoemt vooral rond in grote steden en heeft het te druk voor een relatie.  Vindt zijn/haar Blackberry even aantrekkelijk als een partner en heeft grote moeite om een goede balans tussen werk en privé te vinden. Ze voelen zich vooral aangetrokken tot elkaar.

De kieskeurige cavia
Een perfectionist die een beetje uit zijn/haar comfortzone geholpen moet worden om ‘de ware’ te vinden. Ze kunnen zichzelf prima vermaken en hebben moeite om tot een date te komen omdat ze nooit zeker weten of die persoon wel leuk genoeg is…

De pup
Hij of zij is schattig, vrolijk en houdt van aandacht. De pup heeft veel vrienden en is enorm loyaal en dat is een probleem want hij of zij heeft hierdoor geen tijd om te daten of is bang de veilige vriendengroep kwijt te raken in de zoektocht naar de ware. Wanneer je een puppy aan de haak hebt geslagen en je goed in de vriendengroep past, kom je er niet zo makkelijk meer vanaf.

De uil
Studenten en twintigers die naast hun studie of baan ook nog flink willen stappen hebben bijna geen tijd om te daten. Ze zijn op zoek naar andere nachtuilen die hun dates tijdens lunchtijd, voor het stappen of tijdens een avond uit willen plannen. Mannen en vrouwen die zo’n druk sociaal leven niet trekken, kunnen beter een cavia versieren.

De haai
Meestal mannen die liever daten dan zoeken naar iemand die ze echt leuk vinden. Het idee dat er nog zoveel meer prooien ‘rondzwemmen’ maakt dat ze blijven daten. Tot ze hopeloos verliefd worden natuurlijk.

Lees ook:Mannen kunnen moeilijk omgaan met druk
Lees ook:Vrouw zoent gemiddeld vijftien mannen voor ze de ware vindt
Lees ook:Coca-cola helpt je flirten
Lees ook:Zangeres Anouk nieuwe liefde premier Rutte?
Lees ook:Van veel daten word je zelfverzekerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.