Wie is toch die Marnix van het billboard?

Hebben jullie Marnix al gezien? Hij hangt al een tijdje in billboards langs de snelweg. Het begon een paar maanden geleden toen hij aankondigde dat ‘ie z’n eigen kleren streek. Daarna bleek hij van bakken te houden en nu is hij op zoek naar een vriendin. Op zoek naar een vriendin. Via een f*cking billboard. Reclame voor een datingsite of een bizar dure zoektocht naar ‘de ware’?

Op de billboards staat dat je Marnix kan bereiken via zijn Facebookpagina ‘Marnix van het billboard’. Daar introduceert hij zichzelf met de tekst: “Hallo, ik ben Marnix 30 jaar en woon in Amsterdam! Je kent me misschien van de billboards. Benieuwd naar mij, laat dan een berichtje achter.” Z’n pagina is door meer dan 900 mensen geliked en de meesten van hen zijn benieuwd naar zijn verhaal. Marnix houdt zich op z’n Facebookpagina een beetje op de oppervlakte, maar er zijn foto’s van dates waar hij blijkbaar op is gegaan.

Ik trek m’n stoute schoenen aan en vraag hem mee uit op een date. Zo kan ik mooi uitvinden of hij een bank beroofd heeft om een reclamecampagne voor zichzelf te kopen of dat ‘ie… sja, het gezicht is van een datingsite, nieuwe App of mobiel netwerk.

Als hij hapt en ik meer weet, vertel ik het jullie!

Lees ook:Marnix vindt de ware via een billboard
Lees ook:Daten via Facebook
Lees ook:Wat betekent dat: ‘jezelf zijn’?
Lees ook:Lauren Verster op Second Love
Lees ook:Ben jij de perfecte vrouw volgens mannen?

Eén reactie op “Wie is toch die Marnix van het billboard?

  1. Nieuwe Revu

    Of hij gaat happen moet nog maar blijken.

    http://www.revu.nl/nieuws/marnix-van-het-billboard-blijkt-hoax

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.