Heren, zo moeilijk is het niet

glassDat vrouwen veeleisend zijn en vaak veel zeuren, hoor je vast heel vaak. Toch is een vrouw al redelijk snel gelukkig. Nu.nl schrijft:

AMSTERDAM – Er is niet heel veel voor nodig om een vrouw gelukkig te maken. Zo voelt 15 procent zich al opperbest met een glas rosé in haar hand en zit voor 12 procent het geluk in een man die voor haar kookt. Lees bericht

Bron: NU.nl

TIP! Wil je graag een vrouw voor je winnen, en heb je iemand ontmoet die er echt toe doet? Doe er wat voor! Kun je koken als de beste? Maak een lekkere maaltijd voor haar. wijnglasHaal een lekkere rode wijn in huis en steek een kaarsje aan. Voordat je met het ijsdesert begint, is ze hoogstwaarschijnlijk allang voor je gesmolten.  Ben je niet zo’n kookliefhebber, het kan ook anders. Haal bij de afhaalchinees een goede maaltijd, schenk je wijn uit de juiste glazen en dek de tafel leuk. Wedden dat dit ook aantrekt. als je maar zorgt dat het gezellig is, want dat is echt het toverwoord. Wil je graag leren koken? Begin dan met Naked Chef, Jamie (jammie) Oliver. gemakkelijk, leuk om te maken en lekker. Oefen een gerecht eerst op een vriend of kook voor jezelf.

Lees ook:Een gesprek beginnen
Lees ook:Vrouwen die rode wijn drinken, hebben meer zin in seks
Lees ook:Een date krijgen is moeilijk
Lees ook:Mannen knappen af op haar in afvoerputje
Lees ook:Hoe voorkom je kerststress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.