Flirten voor een tientje

Tijn van Ewijk van Masterflirt heeft twee ceedees op de markt gebracht met vijftig minuten tips and tricks om te daten. Er is een ceedee voor mannen en voor vrouwen uitgebracht. Flirten is een potpourri van de juiste antwoorden, bodylanguage, karakter en voorkomen.

Met goed flirten kan je vrijwel iedere vrouw of man voor je winnen. Natuurlijk is het zo dat niet iedereen bij je past, dus soms maak je geen kans. Deze ceedees leren je de fijne technieken van het vak dat flirten heet. Zet die stomme radio in de auto uit en leer wat van deze cursus. Meer Tijn van Ewijk:

Tijn van Ewijk
heeft zich, na zijn studie Bedrijfskunde en een carrière in het bedrijfsleven, de afgelopen tien jaar gespecialiseerd in het spel der verleiding tussen mannen en vrouwen. In samenwerking met andere professionals organiseert hij door heel Nederland workshops die mannen en vrouwen handvatten geven om zelfverzekerd en zelfbewust in contact te treden met het andere geslacht. Van Ewijk is ondernemer, schrijver, publicist, filantroop en lid van de Professional Speakers Association. Zijn boeken en workshops zijn op wetenschappelijke leest gestoeld en doorspekt met praktische tips en adviezen.

Lees ook:Nieuwsbrief voor gratis tips
Lees ook:Word een leukere man voor maar vijf bier
Lees ook:Moeite met versieren?
Lees ook:Complimentendag
Lees ook:Leer een vrouw klussen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.