Sekstips om hem gek te maken

woman-344329_640

Het voorspel kan voor jullie beide enorme voordelen hebben. Om hem daarvan te overtuigen wat dingen die hij erg fijn zou vinden bij het voorspel.

Hoe langer je het einde uitstelt, hoe fijner het resultaat zal zijn en met deze tips van NSMBL krijg je hem zo gek dat hij je er achteraf voor zal bedanken en niet meer zonder voorspel wil:

  • Laat hem naar je lichaam kijken

Mannen houden van beelden, dus wanneer je (half)naakt voor hem staat vind hij dat helemaal niet vervelend. Een kleine striptease vindt hij nog net iets leuker dan alleen naar je kijken.

  • Gebruik je adem

Door met je mond halfopen langzaam op plekken op zijn lichaam te ademen en deze af en toe met je lippen aan te raken, kun je zijn bloed sneller laten stromen.

  • Het mag wild

Mannen kunnen wel tegen een stootje dus je hoeft je echt niet in te houden.

  • Draai eromheen

Dit spreekt een beetje het vorige punt tegen maar kun je ook proberen. In plaats van dat je direct voor de hotspot gaat kun je hem gek maken door er iéts te lang omheen te blijven draaien. Masseren, kriebelen, kussen; het werkt allemaal.

  • Start en stop

Je mag hem best een beetje pesten. Laat hem nét niet tot een climax komen, en ga daarna weer verder met hetzelfde. Meerdere keren plezier.

  • Rollenspel

Je hoeft niet per se met een dokters pakje te doen alsof je hem komt onderzoeken, maar hem uit het niets overvallen en een bepaalde rol aannemen kan voor verrassende en sexy reacties zorgen.

Wat je absoluut niet moet doen is geurkaarsen aan doen of oude muziek opzetten. Dit kan werken, maar ook erg afleidend zijn. Je wil bijvoorbeeld niet dat hij aan zijn oma moet denken, dan is de sfeer gelijk weg.

Lees ook:Misverstanden over het voorspel
Lees ook:Zweten, hoe voorkom je het
Lees ook:Geile taal
Lees ook:Lichaamstaal is belangrijk voor vrouwen
Lees ook:Vijf gebaren waarmee mannen vrouwen gelukkig maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.