Man aan het woord over speeddaten

ceremony-407153_640

Een man vertelt openhartig over zijn speeddate-ervaring.

Gisteren deelde ik de speeddate-agenda met je, vandaag kwam ik een artikel tegen wat best wel eens van pas zou kunnen komen als je jezelf hebt overgehaald het te proberen. Pascal Vugts van HoeMannenDenken trok de stoute schoenen aan en probeerde het een keer. Daarnaast schreef hij er ook nog eens een leuk artikel over waar wij iets van kunnen leren.

Zijn conclusie van het speeddaten was, dat hij vooral vrouwen leerde kennen die nog liever spraken dan hijzelf, terwijl hij zelf al een spontaan persoon schijnt te zijn. Dat vond hij vervelend, de vrouwen bleven maar kletsen en voor hij goed en wel aan de beurt was ging de zoemer alweer en moest er van plaats gewisseld worden.

De onderwerpen die besproken werden door de vrouwen konden hem ook niet echt interesseren, zo kwamen er veel vrouwenhobby’s langs zoals poweryoga en vrouwen die vertelden over hun baan die ze eigenlijk maar wat saai vonden. Op die manier laat je natuurlijk niet echt een goede kant van jezelf zien!

Mijn tip na het lezen van het artikel: wees origineel in je onderwerpen, maar praat vooral niet teveel zelf. Stel de man tegenover je wat vragen, naar zijn hobby’s bijvoorbeeld. Het zou super zijn als dat een beetje overlapt en jij op die manier ook iets over je zelf kunt vertellen maar niet heel de tijd aan het woord bent.

O ja, praat niet over eten. Of vertel over eten dat je niét lekker vindt. Pascal heeft het over vrouwen die aan één stuk door over lekker eten praten.

Lees ook:Afvallen voor je date: snackverleiding
Lees ook:Tips om een gesprek te voeren
Lees ook:Datetip: massagecursus
Lees ook:Zo verwerk je een relatiebreuk
Lees ook:10 dingen die mannen niet waarderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.