Net gedumpte man zoekt vrouw voor huwelijksreis

volkswagen-569315_640

Deze man zoekt nadat hij voor kerst gedumpt werd, een vrouw om de reis mee te maken die gepland was als huwelijksreis.

Alsof gedumpt worden nog niet erg genoeg is, geeft de ex-partner van deze man hem vlak voor kerst de bons. Hij is er even verdrietig om geweest maar besluit op Ebay te zoeken naar een vrouw waar hij alsnog de reis mee zou maken die eigenlijk voor hem en zijn toekomstige vrouw was bedoelt, schrijft Metro.

“Ik was zwaar ontdaan toen ze zei dat ze niet met me wilde trouwen, maar ik kon niet eeuwig blijven kniezen. Ik wilde bovendien niet dat de al betaalde vakantie in het water zou vallen”, aldus Whitbread uit Leicestershire. “En dus zoek ik een leuk iemand die zin heeft in een vakantie.”

De gedachte aan een huwelijk maakte zijn verloofde Amy zo bang dat ze het niet meer zag zitten. Whitbread ging zo snel als hij kon naar het reisbureau, maar de reis was niet meer te annuleren. Met hulp van zijn vriend plaatst hij dus maar een oproepje op Ebay: ‘Ik ben niet saai. Ik ben avontuurlijk, anders zou ik niet zoiets belachelijks als dit doen. Ik heb geen crimineel verleden, maar soms zou ik moeten worden opgesloten wegens mijn gesnurk’, luidt het op de veilingsite.

Hij heeft er zelfs nog goede bedoelingen mee: haalt de veiling meer dan 1.350 euro dan doneert hij het extra geld aan onderzoek naar teelbalkanker. “Mensen zeggen dat ik echt ballen heb omdat ik dit doe, dus als ik wat geld aan een goed doel kan schenken zal ik dat doen.”

Voor geïnteresseerde vrouwen is het alvast handig om weten dat de vlucht van Manchester naar de Dominicaanse Republiek gepland is op maandag 16 februari om 9. 45 uur. De terugvlucht gaat door op 3 maart om 5. 35 uur. De reis die twee weken duurt met verblijf in een 4-sterrenresort kost ongeveer 2.500 euro.

Lees ook:Shoestring single vakanties
Lees ook:Feestdagen, wat je niet moet doen
Lees ook:Vijf regels voor een nette break-up
Lees ook:Mannen helpen eerder een vrouw op hoge hakken
Lees ook:Besparen op kerstdiner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.