Vrouwen verwijderen pas na lange tijd make-up

cosmetics-259181_640

De meeste vrouwen dragen graag make-up, dat is een feit. Maar dat we ook lang wachten met onze ware zelf te laten zien aan een man waarmee we samen zijn, verbaast me.

Onderzoek tussen 18 en 30-jarige vrouwen wat in de DailyMail gepubliceerd is, wijst uit dat maar liefst 54 procent pas na één jaar haar make-uploze gezicht laat zien aan de man waarmee ze samen is. Bij mij persoonlijk reist dan gelijk de vraag hoe deze vrouwen dat ‘s ochtends oplossen, zouden ze al vroeg uit bed rennen om hun gezicht op te knappen voor de man wakker wordt!?

Als reden voor dit lange wachten geven de vrouwen dat ze erg onzeker zijn. Ze hebben last van acné of vlekken in het gezicht en zijn bang afgewezen te worden wanneer dit duidelijk wordt. Andere vrouwen vertellen dat ze zich niet onzeker voelen, maar dat ze door de make-up een bepaalde persoonlijkheid krijgen waar ze niet vanaf willen.

Het onderzoek maakt ook gelijk duidelijk dat vrouwen onzekerder zijn over hun huid dan over hun lichaam want 51 procent van de vrouwen laat wel haar naakte lichaam binnen een half jaar zien.

Deze uitslag verbaasde de onderzoekers erg en mij eigenlijk ook. Ben jij erg gesteld op je make-up?

Lees ook:Mannen vallen op blond
Lees ook:Vrouwen willen daten met man met breed gezicht
Lees ook:Mannen knappen af op haar in afvoerputje
Lees ook:9 dingen waar vrouwen op letten bij een man
Lees ook:Mannen en vrouwen gaan verschillend om met overspel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.