Wil je verkering en kinderen met me?

Bijna iedere datingsite vraagt bij het inschrijven of je een kinderwens hebt, maar die vraag wordt door de meeste singles beantwoord met ‘misschien’ terwijl sommigen toch echt denken ‘Ja, en snel een beetje!’. Op een nieuwe Deense site hoef je je dringende kinderwens niet onder stoelen of banken te steken. Op Babyklar.nu staan alleen singles die op zoek zijn naar de vader/moeder van hun kroost.

Singles van rond de dertig willen niet dat hun rammelende eierstokken/zaadleiders leuke dates in de weg staan en zitten daardoor met een dilemma. Ronduit zeggen dat je klaar bent om een gezinnetje te beginnen, stoot mannen en vrouwen af die niet zo’n haast hebben. Terwijl het ontkennen misschien potentiĆ«le partners verder laat klikken omdat ze in jou niet vinden wat ze zoeken. Terwijl het stiekem meestal niet zo’n probleem is als je de ware ontmoet: voor echte liefde wil de haastvader misschien best geduldig zijn of de twijfelmoeder wat opschieten.

Oprichter Emmanuel Limal vertelt The Guardian dat hij de site begon omdat hij dacht dat mensen over hun kinderwens logen: “Het frustreerde me dat iedereen zichzelf probeert te verkopen als heel actief, altijd op reis en met een lange lijst van hobby’s, maar dat met geen woord werd gerept over een kinderwens.Op sommige sites heb je wel de mogelijkheid om aan te klikken dat je ze ooit zou willen hebben, maar als je dan naar het profiel van die persoon gaat, denk je: ‘Daar heb jij helemaal geen tijd voor!”

Tot 16 september kan je je trouwens gratis inschrijven op de site die vooral door Denen wordt bevolkt. Denemarken is niet om de hoek, maar voor de vader/moeder van je kinderen wil je misschien best een stukje reizen.

 

Lees ook:Jonge vaders verzwijgen kinderen tijdens dates
Lees ook:Wie doet er mee aan ‘Wie Trouwt Mijn Zoon’?
Lees ook:Superhip: laat je moeder je koppelen
Lees ook:Jonge singles ongewenst op vrijgezellenpagina’s Facebook
Lees ook:9 afknappers voor mannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.