Als het innerlijk leuker is dan het uiterlijk

girl-84644_640

Je hebt contact met iemand en vindt het innerlijk geweldig. Helaas is het uiterlijk niet wat je zoekt. Wat moet je doen?

Eerder schreef ik al over het belang van het uiterlijk. Het is nou eenmaal zo dat wij erg snel naar de buitenkant kijken van een persoon. Wanneer je mijn tip hebt opgevolgd om dat een keer niet te doen en puur op persoonlijkheid iemand hebt leren kennen, kom je op een gegeven moment op het punt dat je je afvraagt of je nog in gaat zitten over het uiterlijk.

Nu is er natuurlijk een verschil of de man of vrouw die in persoon heel leuk is, gewoon net niet je smaak is, of dat hij of zij echt niet gezegend is met een mooi uiterlijk. Het beste is om af te spreken, zo weet je of je de gevoelens die je door het schrijven met die persoon hebt, er ook in het echt zijn.

Als dat zo is, kun je achteraf voor jezelf afwegen of je gevoel sterk genoeg is om dat uiterlijk te vergeten. Je kunt ook proberen het innerlijk van de persoon, te projecteren op zijn uiterlijk. Zijn lieve ogen laten zien hoe zorgzaam hij is, bijvoorbeeld.

Waak ervoor dat je niet in eerste instantie al niets wil beginnen omdat het uiterlijk niet meezit. Bedenk dat we er later allemaal gerimpeld uit zullen zien en dat een lieve partner dan veel belangrijker is dan een aantrekkelijke. Sowieso eigenlijk naar mijn mening.

Lees ook:Het belang van het uiterlijk
Lees ook:Zo weet je hoe je er uitziet tijdens het vrijen
Lees ook:De gevaren van online dating
Lees ook:In de ogen kijken
Lees ook:Mensen herken je aan de ogen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.